Ha nem is Bakó Tamás volt a Baktalórántháza „hóhéra”, a kemecsei titán vastagon kivette részét a megyei első osztályú futballcsapat győzelméből (0–1).

Bakó Tamástól szeretne a felnőttek között is bizonyítani Fotó: magánarchívum

A tizenkilenc éves középpályás az ominózus összecsapás 35. percében próbálta a kapuba préselni a labdát, de közbeszólt valaki…

– Bár a posztomból adódóan a társak kiszolgálása a legfőbb feladatom, azért szeretnék én is gólokat is szerezni – elmélkedett Bakó Tamás. – Baktán pont betaláltam: olyan tizenegy méterről a rövidre lőttem, bement volna, de Balogh Peti beleért, róla pattant be, végül „neki adták”. Ráadásul Peti nagyon jó a barátom, edzőm is volt, amikor még Csengerben futsaloztam, most pedig elvett tőlem egy gólt… De nincs harag!

Bakó Tamás az együttes nyári szerzeménye, aki a Nyíregyháza Spartacustól érkezett, igaz a „nagyok” között nem vetették be. A kemecsei stáb viszont nem vattázta, azonmód mélyvízbe dobta.

– Nem akarok belemenni abba, hogy miért jöttem el a Szparitól, utólag felesleges, ez már a múlt. A lényeg, hogy azt gondolom, jó döntés volt a Kemecsét választani, úgy érzem, hamar befogadtak. Szeretnék a felnőttek között is bizonyítani, megmutatni, hogy igen is, oda tudom tenni magam és akár húzóembere lehetek a csapatnak! De ennek érdekében kőkemény munka vár rám. Leginkább a fizikai párharcokat kell megszoknom, amelyek jóval „ütősebbek”, mint az utánpótlásmeccseken. Nem titkolom, szeretnék még feljebb lépni, tudom, nagy mentális erő szükséges ehhez, és némi szerencse sem ártana…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .