Megint a régi lemez. Nem újkeletű probléma Hodászon, hogy a megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoportban szereplő futballcsapatnak az idegenbeli fellépések balul sülnek el…

A piris mezes hodászi csapat nem bírta ki a végéig Csengersimán… Fotó: Kupeczné Czirják Ildikó

A szombati csengersimai túra már eleve rosszul indult: a hodászi egylet csak nyolc játékost tudott bevetni, ami reménytelen helyzetet idézett elő. A 32. percben a hazaiak 7–1-re vezettek, midőn a vendégek egyik játékosa sérültet jelentett, így létszámuk a szabályokban előírt alá csökkent – a meccs félbeszakadt.

– Tavaly ősszel nyilatkoztam, hogy a szombati nap nekünk nagyon nem fekszik, pláne, amikor csaknem két órát kell utazni – reagált a történtekre Pálfi József, a Hodász edzője. – Van olyan játékosom, aki a kereskedelemben dolgozik, a nyitva tartást pedig nem a mérkőzésekhez igazítják, így egy ember máris kiesett. No meg, a mai világban annak is örülni kell, hogy a futballisták dolgoznak, egyáltalán találnak munkát. Más kérdés, hogy már nem úgy van, mint mondjuk a kilencvenes években, a vállalkozók nem engedik el csak úgy őket focizni, ezt nem tolerálják. Felesleges magyarázkodni, mivel azt is el kel ismerni, akadnak a játékosok között sumákok is, akik egyszerűen nem szeretnek idegenbe járni. Akkor jön, amikor kedve van, vagy éppen nem jön, mert megsértődik… Ördögi kör ez. Jelen körülményeink között azt sem állíthatom, hogy rendet kell tenni a fejekben, mert erre sincs eszközöm. Mi lesz legközelebb? A következő idegenbeli meccs után tíz perccel meg fogom majd mondani, ki tudtunk-e állni…?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .