Az unalom ismeretlen fogalom a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapatának fellépésein. A vasárnapi, Tiszaújváros elleni bajnokin látottak miatt is sokak számára jól jött volna a szívmasszás…

A sényői „fal” ugyan behorpadt, de a győzelmet gy is sikerült kicsikarni Fotó: tudósítónktól

A szabolcsiak ugyebár legyűrték (3–2) a tabellán előrébb jegyzett Tiszaújvárost, mégpedig úgy, hogy háromgólos előnyük csaknem elfogyott a végére. A 86. percben Gazsi Tamás tizenegyest hárított, ekképpen „ellopta” a show-t, megakadályozva az egyenlítést. És akadt még sok más is, ami olykor három meccsre is elég.

– Ezen a mérkőzésen volt minden – összegezte a történteket Imrő László, a sényői edzőpáros tagjai, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja a brigádot. – Álomkezdés, príma első félidő, tökéletes kontratámadás utáni gólszerzés, több csere sérülés miatt, kimaradt büntető! Sajnos, korán cserélni kellett egy szerencsétlen ütközés következtében, ettől függetlenül az első félidőben mutatott játékunkon nem nagyon lehetett fogást találni. Remek játék, szép gólok. De azért el kell ismerni, a vendégcsapat játékában már az első félidőben is benne volt a gól. Ekkor ezekben a szituációkban még jól zártunk. A szünetben próbáltuk nyomatékosítani a fiúkban, hogy úgy menjünk ki ,mintha döntetlen lenne a mérkőzés. Ugyanakkor azzal is tisztában voltunk, hogy az Újváros nem fogja őrizni a 3-0 -ás állást. Így a mögöttük megnyíló területekre próbáltunk koncentrálni. Amit, ha picivel jobban koncentrálunk a második félidő első tizenöt percében ki is használhattunk volna, ebben az esetben lezárhattuk volna a mérkőzést. Nem tettük. Ehelyett szépítettek a vendégek, ami felhozta őket. Igazolták is jó hírüket és nagy nyomást helyeztek ránk. De jól álltuk a sarat. Azt is be kell vallani, hogy a Tiszaújváros a szünet utáni teljesítménye alapján döntetlenre is hozhatta volna a mérkőzést. Viszont nekünk az első félidő jobban sikerült, ezért itthon tudtuk tartani a három pontot.

Noha a sényőiek eleddig nem tették szóvá, Imrő László most megpendítette, kicsit sok(k) már a csapatot sújtó „baleset”…

– Lassan minden meccsünkre mentő jön! Kapacina Kevint lerúgták korábban a DEAC ellen, sárga sehol, Bodó Gábort most rúgták le, sárga sehol, Hadházi Dávidot letalpalták, sárga sehol! Mindhárom csere sérülés miatt történt vasárnap, sárga pedig egyik esetben sem következett! Pedig az egyik alkalommal a második sárga következett volna…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .