Sényőn mindig történik valami… Nemrég az NB III-as futballcsapat frontemberét, Kapacina Kevint, vasárnap délután a kapust, Gagyi Sándor vitte el mentő a pályáról.

Amikor még minden stimmelt: Gagyi Sándor (szemben) annak rendje és módja szerint bemelegített vasárnapi bajnokira… Fotó: tudósítónktól

A huszonhat esztendős cerberus mindjárt a Tiszaújváros elleni mérkőzés hatodik percében kidőlt. Egy jobb oldali szabadrúgás után kimozdult, ő és borsodi ellenfele egyaránt a labdát figyelte: az ütközést követően Gagyi Sándor nem tudtam tompítani az esést, ami nem maradt következmény nélkül…

– A kórházi vizsgálat közben azt mondta az orvos, a vállam valószínűleg kiugrott a helyéről, majd egyből vissza – szolgált helyzetjelentéssel Gagyi Sándor. – Az orvosi papírra ficam van írva, mindenesetre pénteken megyek vissza újabb vizsgálatra, akkor majd okosabb leszek: most fel van kötve, pihentetnem kell, de legalább már itthon vagyok. Köszönöm, hogy sokan érdeklődtek, remélem, mielőbb ismét a pályán lehetek.

A gyógyulást mindenképpen segítheti, hogy a Sényő-Carnifex 3–2-re legyűrte a forduló előtt még a második helyen tanyázó Tiszaújvárost.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .