A Tiszakanyár eddigi szereplése minden volt csak nem tündérmese. A megyei első osztályú futballcsapat az utolsó helyen ragadt, miközben az elmúlt két hét az edzőkeresés tömény izgalmával telt.

Ha Bacsó Attila és a csapat így folytatja, szép lehet a kilátás…  Fotó: magánarchívum

Néhány napja sikerült megtalálni a megoldást eme kardinális kérdésre. Ember Roland, a Kanyár korábbi játékosa „kapta kézbe” a fiúkat: az új tréner pedig jött, látott és – és az együttes megszerezte első pontját! Mégpedig idegenben, jelesül Mátészalkán, meglehetősen kalandos módon. A hazaiak az 52. percben három „fával” vezettek, a vendégek a dudaszó pillanatában mégis döntetlenre mentették az összecsapást (4–4). Bacsó Attila jóvoltából, aki három góljából az utolsót a legvégére tartogatta.

– Először szereztem három gólt felnőttmeccsen, mondhatni a legjobbkor, ráadásul egy félidő alatt, szinte magam sem hiszem el – konstatálta alakítását Bacsó Attila. – Mindennek tetejébe, ballal, jobb lábbal, fejjel, hát ilyet… Fejjel egyébként sem sűrűn szoktam betalálni, szóval jól sült el az egész, talán nem túlzás, ahogy alakult a meccs győzelemmel ért fel számunkra a döntetlen. Ki tudtunk tartani a végéig, ha ez nem dob rajtunk, akkor semmi, remélem, most már elhisszük, hogy van keresnivalónk. A csapatnak szeretnék gratulálni, na és, persze, örülünk, hogy Ember Roland bemutatkozása jól sikerült.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .