A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata hazai pályán folytatta bajnoki szereplését a Keleti csoportban.

Szabadrúgáshoz készül a Sényő a Tiszaújváros elleni találkozón Fotó: tudósítónktól

A második helyen tanyázó Tiszaújváros elleni aktuális fellépésnek külön pikantériát kölcsönzött, hogy a Sényő több játékosa megfordult korábban a borsodi egyletben, amelyben jelenleg is több szabolcsi származású labdarúgó szerepel.

Még negyedóra sem telt, amikor cserélni kényszerült a Sényő: Gagyi Sándor kapus súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedett, mentő szállította el a pályáról. Aztán minden jóra fordult. Előbb Kristófi Sándor, majd Klepács Krisztián köszönt be, megnyugtató különbséggel vezetett a határozottan futballozó házigazda (2–0). Sőt, a második félidő elején tovább nőtt a hazai előny, eldőlni látszott a mérkőzés. A vendégek azonban nem adták fel, olyannyira nem, hogy a végén nagyon meleg lett a pite, pláne, amikor a 86. percben tizenegyeshez jutottak, melyet azonban – a hőssé váló –Gazsi Tamás hárított, megmentve a három pontot a Sényőnek!

NB III: Keleti csoport, 8. forduló

Sényő-Carnifex–Tiszaújváros 3–2 (2–0)

Sényő, 300 néző, v.: Rózsavölgyi. Sényő: Gagyi S. (Gazsi) – Hadházi (Varga J.), Klepács, Bodó (Fenyőfalvi D.), Boros  D., Márton A., Fabu, Lakatos L., Kapacina V., Lizák, Kristófi. Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Kristófi, Klepács, Fabu, illetve Csicsek L., Bene A.

Imrő László: – Tudtuk, hogy nehéz lesz, még szünetben is, amikor 3-0 volt! Ez be is bizonyosodott! De szenzációsan dolgozott a csapat a második félidőben! Sajnos, mindhárom cserénket sérülés miatt kellett végrehajtani, ez egy kicsit nehézzé tette a mérkőzést! De ma még örülünk, holnaptól készülünk a következő mérkőzésre. Nagy árat fizettünk a győzelemért!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .