Négy a megyei színeket képviselő csapat volt érdekelt a Magyar Kupa országos főtábla második fordulójának péntek délutáni sorsolásán.

Dunai Antal, az Újpest és a válogatott korábbi klasszisa a Sényő-Carnifex mellé élvonalbeli csapatot sorsolt Fotó: tudósítónktól

A Sényő-Carnifex élvonalbeli együttessel, jelesül a Mezőkövesddel találkozik, mégpedig hazai pályán. A Kisvárda Master Good, miként a Nyíregyháza Spartacus egyaránt NB III-as ellenféllel mérkőzik – idegenben. A Balkány a Békés megyei első osztályú bajnokság harmadik helyén tanyázó Szarvas vendége lesz.

A legjobb 64 között az elsőosztályú csapatok továbbra is kiemeltek, az alacsonyabb osztályú ellenfél minden esetben a pályaválasztó, míg azonos osztály esetén a sorsoláson előbb kihúzott klub szerepelhet majd hazai pályán. A továbbjutás, akár a legjobb 128 között, egy mérkőzésen dől el. A játéknap október 30-a, a találkozókat pedig alapesetben 12.30 és 18.00 között kell elkezdeni.

Magyar Kupa: országos főtábla, 2. forduló

Október 30 (kezdés: 12.30)

Kozármisleny (NB III.)–Kisvárda Master Good (NB I.), Sényő-Carnifex (NB III.)–Mezőkövesd  (NB I.), Szarvas (Békés megyei I. osztály)–Balkány (megyei I. osztály), III. Kerület (NB III.)–Nyíregyháza Spartacus (NB II:)

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .