A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport nyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A legutóbbi fordulóban rendezett Bököny–Encsencs meccs szereplői ezúttal már külön utakon próbálkoznak… Fotó: tudósítónktól
Megyei II. osztály: Pannónia Zrt csoport, 8. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)
Szombat
Tiszavasvári (6.)–Nyírbéltek (12.)
Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Az elmúlt mérkőzésen az alázat és a akarat nem hiányzott, de az eredményesség még várat magára. A sérüléshullám nem került el minket, ettől függetlenül maréknyi csapatomtól a hétvégén csak a három pont megszerzése az elfogadható.
Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Először is az egyik kollégámat tudnám idézni: jó, jó, csak idegenbeli meccs ne lenne… Ettől függetlenül bízom abban, hogy egyszer a nyírbélteki táblát elhagyva is sikeresen fogunk szerepelni. Miért ne, pont most Tiszavasváriban?
Vasárnap
Kállósemjén (5.)–Nyíribrony (8.)
Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, mert az Ibrony erős, egységes csapat, de úgy érzem, meg tudjuk szerezni a három pontot.
Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Hétről hétre más összeállításban lépünk pályára, meglátjuk most mit tudunk ebből kihozni! Hiszek a játékosaimban, hogy képesek leszünk jó eredményt elérni!
(A mérkőzést Biriben rendezik)
Rakamaz (2.)–Bököny (13.)
Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – Kedden volt egy kis beszélgetésünk a fiúkkal, mert az őszi szereplés nem olyan, mint a tavaszi volt. És most elsősorban nem az eredményességre gondolok… Vissza kell térnünk a helyes útra, mert még nagyon messze a vége, márpedig, ha el akarjuk érni céljainkat, akkor több dologban változtatni szükséges.
Marozsán Mihály, a Bököny edzője: – Megpróbálunk tisztességes eredményt kihúzni.
Encsencs (9.)–Levelek (15.)
Szedlár János, az Encsencs edzője: – Készül a csapat, a keret komplett lesz, ezek után mi mást mondhatnék, csak a győzelem lehet a cél.
Gebri György, a Levelek játékos-edzője: – Ekkora gödörben valószínűleg még soha nem voltunk… Ennek ellenére én továbbra is bízom a fiúkban! Ha együtt kerültünk ide, akkor együtt ki is tudunk mászni belőle. Kemény meccsre számítok Encsencsen, ahol meg kell majd szakadni a pályán, ha pontot, pontokat akarunk szerezni.
Kálmánháza (11.)–Geszteréd (16.)
Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Két győzelem után jó várni az újabb mérkőzést, viszont a jó hangulat nem terelheti el a figyelmünket arról, hogy ismét munkát, alázatot kell „beletennünk” a következő feladatba. Nem titkolt célunk, hogy szeretnénk ismét győzelmet ünnepelni a lefújás pillanatában. Erre képes a csapat, ugyanakkor ezúttal keményen meg kell érte dolgoznunk!
Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Ahogy a jó sorozat úgy a rossz is megszakad egyszer. Nem bánnám, ha ez már vasárnap megtörténne.
Nyírlugos (14.)–Apagy (3.)
Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Szeretnénk a múlt heti játékunkat megismételni.
Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A Lugos mumus mostanában, nem igazán pozitívak az idegenbeli emlékeink! Mindenképpen győzelemre hajtunk, és ha fegyelmezetten betartják a fiúk az utasításokat, akkor a tervezett eredmény nagyban rajtunk múlik!
Nagykálló (4.)–Kék (7.)
Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Nem tudom, hogy idegenben miért szereplünk gyengén, viszont hazai pályán bárkit meg tudunk verni. Hétvégén azon leszünk,hogy nyerjünk és vége ne kapjunk gólt, gólokat!
Fabók István, a Kék edzője: – Most, hogy kiderült mindenkinek, de legkevésbé magának köszönheti Zsóri a Puskás-díjat, büszke vagyok magunkra! De kínomban vonyítanék, mint a Sisa Tibi, Igor nevű kutyája! A hétvégén fogalmam sincs, mi lesz a taktikánk, de azt, tudom, hogy a fekvő ember sosem gyors, a korláton kívül meg közönségtalálkozó van! Így számunkra bármilyen eredmény elfogadható – csak nyerjünk!
Kótaj (1.)–Tiszalök (10.)
Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Ezen a héten sikerült a fiúkkal megbeszélni azokat a hibákat, melyeket szóvá tettem, innentől teljes mellszélességgel a Tiszalök elleni meccsre koncentrálnunk. Célunk a győzelem!
Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Időnként még mindig meg tudjuk lepni magunkat és tudunk olyan futballnak nem nevezhető produkcióval előrukkolni, mint az elmúlt fordulóban. Három egymást követő vereség után talán mondhatom, hogy gödörben vagyunk. Azon vagyunk, hogy a lehető leghamarabb kimásszunk belőle, ami nem lesz könnyű a listavezető otthonában. Azonban fegyelmezettséggel, akarattal és önfeláldozással akár el is lehet tüntetni a papírforma által mutatott különbséget.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .