A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság nyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A sárga mezes ibrányi csapat ezúttal a Nyírgyulajjal „rangadózik”, a fehér mezes Tarpa az Ecsed ellen folytatná menetelését Fotó: Kulcsár Béla
Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 8. forduló (kezdés: 15, ifi: 13)
Szombat
Baktalórántháza (8.)–Kemecse (14.)
Kozma József, a Baktalórántháza játékos-edzője: – A Kemecse megszerezte első győzelmét, számunkra pont a legrosszabbkor, de ha a Kisvárdán mutatott hozzáállás mellett játékban még javulunk, akkor jó eredményt érhetünk el.
Márton Péter, a Kemecse edzője: – A kemecsei játékosok élete nem csak játék és mese, most a baktai erdőben leselkedik rájuk veszély. A megyei első osztályban három fogalmat szajkózok: taktika, fegyelmezettség, csapategység. Ha ezek működnek és spártai elszántsággal lépünk pályára, akkor jó eredményt érhetünk el, még a baktai katlanban is.
Mátészalkai MTK (7.)–Tiszakanyár (16.)
Tempfi Imre, a Mátészalka edzője: – Bárki bármit mond, nem lesz egyszerű dolgunk, de remélem, tanulva a legutóbbi mérkőzésből, sikerül megszerezni a három pontot.
Ember Roland, a Tiszakanyár edzője: – Nem szeretnénk semmi rendkívülit mondani, ígérgetni pláne nem, próbáljuk tenni a dolgunkat.
Vásárosnamény (6.)–Újfehértó (10.)
Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Figyelemre méltó eredményeket ért el és sok dicséretet begyűjtött szombati ellenfelünk, de ez egy teljesen más mérkőzés lesz, amelyen nagyon fontos bajnoki pontok sorsa dől el, amiből remélem nekünk is jut.
Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Véget ért a kupakaland, ami sok szép élményt adott nekünk, de most már a bajnokságra és a céljainkra kell koncentrálnunk. Sajnos, akadnak sérültjeink és tudom a srácok nem is túl frissek, viszont ahhoz, hogy megszorongassuk a Naményt újra tökéletes teljesítményre lenne szükség.
Tarpa (5.)–Nagyecsed (12.)
Márton István, a Tarpa edzője: – A két egyesület között jó a kapcsolat, az ellenfelünk első szóra beleegyezett a pályaválasztói jog felcserélésébe, így a mérkőzés a Szilvanap egyik programja lehet és természetesen meccs után dukál a vendéglátás a látogatóknak! Tudjuk, hogy az Ecsed ettől sokkal jobb csapat, biztos hogy ki fog jönni a gödörből, eljön nekik a befelé pattanó időszak, de remélem csak a jövő héttől! Remélem, a játékosaim most már végleg elhiszik, hogy bárki ellen győzhetünk, amihez nem kell semmi extra csak bízni saját magukban, egymásban és az elvégzett munkában!
Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – A Tarpa eddigi szereplése biztos, hogy nem a véletlen műve, csak akkor van esélyünk, ha a kulcsjátékosait ki tudjuk kapcsolni. Nem a Szilvanapi meghívással fogunk foglalkozni, hanem most már ténylegesen a focival!
Vasárnap
Mándok (3.)–Nyírmeggyes (15.)
Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Nem gondolom, hogy a szerencsének köszönhető a Nyírmeggyes pontszerzései az utóbbi mérkőzéseken, sokkal inkább annak, hogy kezdik felvenni a megye első osztály ritmusát. Azonban nekünk saját magunkkal és a kitűzött célunk elérésèvel kell foglalkoznunk, amibe nem ér bele egy esetleges hazai botlás.
Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Mándokról pontot, pontokat elhozni borzasztóan nehéz feladat, de ha át tudjuk menteni a hétvégi játékunkat, bármi kisülhet belőle…
(A mérkőzés 13 órakor kezdődik, ifi: 15)
Kisvárda II. (11.)–Nagyhalász (2.)
Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Az osztály egyik legerősebb csapatát fogadjuk, ennek megfelelően nehéz mérkőzésre számítok, de nincs lehetetlen…
Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – Csapatunk legnagyobb erénye, hogy ténylegesen csapatként funkcionál. A győzelmeket és a cumikat is együtt, közösen „díjaztuk”… Hétvége? Nézzük: szombaton Halász Feszt, Republic koncert, tűzijáték, tehát még a szomszéd kutyája is kávézni fog. Ennek azért van előnye is: az esti tűzijátékból tuti duplát fogunk látni. A vasárnapi kisvárdai meccsen pedig megpróbálunk kottásan a kottából játszani, reméljük a fals hangokat mellőzve.
Fehérgyarmat (9.)–Balkány (13.)
Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Férfias küzdelemre számítok! Mindkét csapatnak fontos lenne a három pont megszerzése. Várom, hogyan reagálnak labdarúgóink az elmúlt meccsen történtekre, s remélem végre felnövünk a feladathoz! Pontot sem szereztünk tőlük az utóbbi két évben, szóval illene javítani ezen!

Belényesi Miklós, a Balkány edzője: – Szeretnénk a bajnokságban jól szerepelni és ehhez pontokat kell gyűjtenünk: kitűztünk egy célt a szezon előtt, ezt teljesítenünk kell! Nehéz mérkőzésre számítok, stabil,masszív csapat a Fehérgyarmat, amely otthon biztosan győzelemre fog játszani, de mi is azért utazunk ,hogy győzelemmel térjünk haza!

Ibrány (4.)–Nyírgyulaj (1.)
Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Amennyi örömet szerez a futball, ugyanannyi keserűséget is. De azért is szép ez a sport, mert mindig van lehetőség a javításra, ami a hétvégén nem lesz egyszerű feladat, mert az ellenfél tele van nagyon jó játékosokkal. Nem szeretnék semmit ígérni, tudjuk, mi a dolgunk, és siker érdekében mindent meg fogunk tenni a pályán.
Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Akkor van esélyünk a pontszerzésre az Ibrány otthonában, ha erőteljesen feljavul a játékunk, ellenkező esetben ismét üres kézzel térünk haza.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .