Kristálytiszta, hogy Kristófi Sándor a Sényő-Carnifex frontembere, aki immár második szezonját húzza az NB III-as futballcsapat kötelékében.

Kristófi Sándor lába lövésre lendül… Fotó: tudósítónktól

A huszonöt esztendős csatár korábban az NB II-es Kazincbarcikában, előtte az ugyancsak a harmadik vonalban érdekelt Tiszaújvárosban vérteződött fel rutinnal. A borsodi „kiruccanás” most kiváltképp aktuális téma, mivel a sényői egylet vasárnap éppen az Újvárossal randevúzik – hazai pályán.

– Régen volt már az… – utalt Kristófi Sándor arra, hogy idestova két éve már annak, hogy elköszönt a Tiszaújvárostól. – Jó néhányszor játszottam már azóta volt csapatom ellen, bár az igaz, sok ismerősöm még mindig ott szerepel. De nosztalgia helyett már a meccsre figyelek, amely olyan, mint a többi, egyben ugyanannyira fontos

Kristófi Sándor eleddig egy gólt hintett az őszi idényben, ami nincs igazán ínyére…

– Sokkal többet várok magamtól, ez egyértelmű. Úgy érzem, nem kaptam el fonalat és talán még a csapat sem. Jó lett volna több gólt szerezni, emellett akadtak ígéretes periódusok egy-egy meccsen belül, de lehetne jobb is. Jól érzem magam Sényőn, régi barátokkal játszom együtt, akikkel együtt nőttem fel, ez segíthet a folytatásban. Azért az utóbbi három mérkőzés már nem sült el rosszul, a kupában is állunk még, talán most léptünk rá a győzelmi ösvényre.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .