Jó kezekben van a kormányrúd a rakamazi ificsapatnál. Ennek ékes bizonyítéka, hogy  Kormány Dénes hét bajnoki fellépésen hintett huszonhárom „dugóval” a góllövőlista, az együttes a Pannónia Zrt. csoport élén nyomul.

Kormány Dénes (jobbról) tanult az előző szezonból: most már nyugodtabban ontja a gólokat Fotó: tudósítónktól

Igaz, a szintén makulátlan mérleggel rendelkező, valamennyi fellépését megnyerő Leveleket csak jobb gólkülönbséggel előzi a Rakamaz, Kormány Dénes viszont egyelőre egyeduralkodó. A húsz esztendős csatár – a szabályok adta lehetőséggel élve – túlkorosként futballozik az U19-es legénységben, ennek pedig nyomós ok a magyarázata.

– A nyári felkészülést egy részét nagycsapattal végeztem, de közben beindult a meló és már nem tudtam járni – érzékeltette Kormány Dénes, hogy nem habostorta a mennyei bajnokságban szereplők élete. – Olyan a munkám, plusz az ingázás, hogy hétközben szinte lehetetlen eljutnom az edzésre: Gávavencsellőn lakom, Ongán dolgozom, így nehéz összeegyeztetni a kettőt.

Kormány Dénes nem a semmiből tört előre: az előző bajnoki évadban hatvankét gólt termelt! Ha nem lassít a tempón, az aktuális idényben ezt bőven überelheti. És, persze az előrelépésről sem tett még le véglegesen…

– Természetesen szeretném megmutatni magam a felnőttek között is, jó lenne minél feljebb futballozni, de egyelőre ez van. Melózni kell, az is fontos. Tavaly úgy szereztem több, mint hatvan gólt, hogy meccsenként négy-öt ziccert kihagytam: annyiszor voltunk már másodikok a rakamazi utánpótláscsapatokkal, hogy szerettünk volna bajnokok lenni az ifivel, emiatt stresszeltem, mindenáron be akartam találni. Ebből tanultam, talán némileg rutinosabb is lettem, most lényegesen nyugodtabban játszom. Bitang jó a társaságunk, régen együtt focizunk, idén eljöhet a mi időnk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .