A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport nyolcadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A legutóbbi fordulóban rendezett Tisztaberek–Milota mérkőzésen gondos előkészületek után jöhetett a hazai szabadrúgás…  Fotó: facebook/milotase
Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 8. forduló (kezdés: 15 óra, ifi: 13)
Szombat
Kölcse (8.)–Kocsord (4.)
Máté Imre, a Kölcse edzője: – Nagyon szeretnénk nyerni, remélem, tesznek is érte a fiúk.
Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Először is, remélem, még egyszer nem puskázunk el annyi helyzetet, mint legutóbb a Cseke ellen, mert ez például Kölcsén nem fog beleférni. Ezzel pontért megyünk!
Szatmárcseke (15.)–Jánkmajtis (3.)
Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – A Jánkmajtis ellen itthon általában szoros meccset szoktunk játszani, de ha úgy fogunk futballozni, mint Kocsordon az első félidőben, akkor annyi esélyünk lesz, mint nekem a száz méteres futóversenyen… A többit meg majd meglátjuk.
Della Sándor, a Jánkmajtis játékos-edzője: – Megint egy még nyeretlen csapathoz megyünk, remélem, nem úgy fogni járni, mint tavaly, amikor kaptunk egy fricskát…
Beregdaróc NAP-ÉP (10.)–Nyírcsaholy (5.)
Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – A hét végén elvesztettük a veretlenségünket, de én vagyok a legjobban meglepve, hogy mi voltunk már csak egyedül veretlenek. Így most már ez a teher is eltűnt a vállunkról, úgyhogy lehet egy felszabadult meccset játszani szombaton.
Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Hazai pályán mindenkire veszélyes tud lenni a jó, rutinos játékosokból álló Daróc. De mi a győzelem megszerzésére fogunk törekedni, szeretnénk elhozni a három pontot. Bízom benne, hogy nem csak a két csapat fog felnőni a mérkőzéshez!
Csengersima (6.)–Hodász (14.)
Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A hodászi csapatot nem fogjuk lebecsülni, mert bárkinek bárhol képesek feladni a leckét. Én azonban csak a győzelemmel lennék elégedett.
Pálfi József, a Hodász edzője: – A múlt heti mérkőzés után a fiúknak ízlett a vaddisznópörkölt, ezen felbuzdulva, hátha „megvadulnak” a hétvégi fellépésre.
Vámosoroszi (1.)–Csenger (2.)
Riskó Tibor, a Vámosoroszi edzője: – Az elsődleges célunk felé azt gondolom hogy jó irányban haladunk, ugyanis a bennmaradást tűztük ki magunk elé szezon kezdete előtt! Így az esélytelenek nyugalmával készülünk a héten az egyik bajnokaspiráns ellen. Bográcsolás, póker a heti program, meghallgatjuk Csonti bácsi történeteit, mikor elvitte a Győr, Jóni Ernő bátyánkat, mikor még a Nyírbátor színeiben a Kakukk-ban múlatta az éjszakát, aztán hétvégén meglátjuk mire lesz ez elég.
Osváth Sándor, a Csenger edzője: – Nyilván nehéz mérkőzésre számítok, annál is inkább, mivel a hazai csapat helyezése mutatja, milyen erőt képvisel.
Nábrád (13.)–Terem (16.)
Végh András, a Nábrád edzője: – Más célunk nem lehet a hétvégén hazai pályán, csak a győzelem!
Képíró Dániel, a Terem edzője: – Szeretnénk végre megkezdeni a pontgyűjtést.
Vasárnap
Nyírvasvári (9.)–Tisztaberek (7.)
Pelyák Miklós, a Nyírvasvári edzője: – Nagyon nehéz feladat vár ránk a jövőben ,mivel a következendő négy mérkőzésen az élmezőny csapataival találkozunk. Ahhoz, hogy megfelelő önbizalommal menjünk neki a sorozatnak, hazai pályán mindenképpen győzni kell a Tisztaberek ellen. Úgy gondolom mentálisan készen állunk.
Oroszi István. a Tisztaberek edzője: – Ellenfelünket nem ismerjük, sőt,  Nyírvasváriban még soha nem léptünk pályára, de van navigációnk, tehát odatalálunk. Az újonc hazaiak eredményei tiszteletet parancsolnak, ugyanakkor remélem, jó házigazdák lesznek és pontot, pontokat „ajándékoznak” nekünk első látogatásunk tiszteletére.
Nagydobos (11.)–Milota (12.)
Borza László, a Nagydobos edzője: – Szeretnénk már  végre hazai pályán is nyerni, mert az kicsit hülyén néz ki, hogy a pontjaink nyolcvan százalékát idegenben szereztük. Mondjuk, a dolgunkat nem segíti, hogy a jogtalan tizenegyes után reklamálás miatt kiállították a belső védőnket Teremben, akire ki tudja meddig, nem számíthatunk…

Elek László, a Milota edzője: – Az előző bajnokságban oda-vissza legyőzött minket a hazai csapat, tehát lenne miért törleszteni. Ha nem lesznek hiányzóink illetve meg tudjuk ismételni az előző fordulóban mutatott játékunkat, akkor érzésem szerint nem lesz gond, ettől függetlenül mindig akadnak külső tényezők, amire fel kell készülnünk. Jó lenne megúszni vereség nélkül!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .