Ez nem magyar népmesék egyik klasszikus darabja, a Hetet egy csapásra, amelyben a szegény, de furfangos szűcs egy kád arannyal „rövidítette meg az ördögöket. Sokkal inkább Soós Dávid históriája, igaz történet alapján.

Soós Dávid számára ez a meccs mindent vitt Fotó: tudósítónktól

Aki meccsre indult vasárnap és csaknem hetet – hat gólt szerzett a Nyírtét–Nyírtelek (6–3) megye hármas összecsapáson.  A Szabolcs csoportban szereplő Nyírtét futballistája a 24. és 88. perc között klasszikus mesterötöst hintett, ráadásul nem piskóta körülmények között.

– Voltám már ilyen az ifiben, és felnőttmeccsen is: még a Napkor színeiben a Fiatal Gyémántok ellen már szereztem hat gólt egy meccsen, ez most mindent vitt – nyugtázta produkcióját Soós Dávid. –  Annál is inkább, mivel Jó csapat ellen, 3–1-es hátrányból fordítottunk,  szóval ez nem limonádé mérkőzés volt. Nagyon sokat gratuláltak, ami természetesen bizsergető érzés,  mert ez volt az a meccs, amelyen tényleg, minden, de  összejött. Jobbal, ballal, fejjel, tizenegyesből és szabadrúgásból is betaláltam, csak a hátamról nem pattant be a kapuba a labda. Akárhogy is mondják, én büszke vagyok arra, hogy ennyi gólt tudtam szerezni, még ha ilyen szinten is! És, persze, köszönöm a csapatársaknak, nélkülük nem sikerült volna.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .