A nagyhalásziak jól el vannak eresztve csatárokkal, akik termelnek is becsülettel. A megyei első osztályú futballegylet huszonnégy gólt rámolt be hat őszi bajnoki fellépésén.

Simon Dániel túlteljesítette feladatát: a védőmunka mellett immár gólokat is szerez Fotó: magánarchívum
Speciel a legutóbbi baktalórántházi túrán „ötször” csengetett a Halász (1–5), miközben egy védekező középpályás, jelesül Simon Dániel is „beszállt a buliba. Olyannyira, hogy a kissé viharos összecsapáson, amelyet – Pap Mihály kiállítása miatt – tíz emberrel nyert meg Ludánszki István együttese, éppen a ő nyitotta meg a gólcsapot.
– Természetesen örülök a győzelemnek, ami Baktán különösen nagy fegyverténynek számít, na és persze annak, hogy zsinórban második meccsen tudtam gólt szerezni – nyugtázta Simon Dániel. – Posztomból adódóan ritkán kerülök az ellenfél kapuja elé: szögleteknél, oldalszabadrúgásoknál nyílik nekem is lehetőségem. Most is egy „szabit” követően előbb a kapufát találtam el, majd a visszapattanó labdát lőttem be. Mondhatni, duplán voltam jókor jó helyen, így gólpasszt adtam magamnak!
Igaz, ami igaz: a „mandineres” gól megágyazott a nagyhalászi diadalnak, amely immár a negyedik behúzott mérkőzés volt a szezon során. Ekképpen a Halász bebetonozta magát a közvetlen elitben, ahogy az már az elmúlt években megszokottá vált.
– A teljesítményünkkel talán nincs is gond, sajnos, előfordulnak olyan meccsek, mint például a Balkány elleni volt, amelyet elszúrtunk – gyakorolt önkritikát Simon Dániel. – Nyilván szeretnénk minél jobban szerepelni, ez benne van a csapatban, ehhez én is szeretnék hozzájárulni. Lekopogom, a komolyabb sérülések eddig elkerültek, nem is hiányzik, a többit majd meglátjuk. Egy dolgunk van, menni előre!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .