A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport hetedik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A nyírcsaholyi védelem ezúttal a csengersimai kísérleteknek próbál gátat vetni Fotó: facebook/milotase
Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 7. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)
Szombat
Jánkmajtis (4.)–Beregdaróc NAP-ÉP (9.)
Della Sándor, a Jánkmajtis játékos-edzője: – Nem vagyunk jó helyzetben, ráadásul megint olyan csapatot fogadunk, amely még veretlen. Biztos, hogy meg kell szenvednünk, ha győzni akarunk. Márpedig győzni akarunk.
Deák Zoltán csapatkapitány: – Ha valaki azt mondja a rajt előtt, hogy öt meccs után – egyedüliként a csoportban – veretlenek leszünk, akkor… Ennek megőrzése érdekében lépünk pályára lépünk Majtison is.
Csenger (2.)–Nábrád (13.)
Osváth Sándor, a Csenger elnöke: – Hazai pályán csak a győzelem elfogadható.
Végh András, a Nábrád edzője: – Végre egy győztes meccsen vagyunk túl, ami ránk is fért már, de az igazat megvallva ezt a szereplést nem hiszem, hogy a bajnokesélyes otthonában fogjuk folytatni!
Tisztaberek (8.)–Milota (10.)
Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Ellenfelünk az előző héten legyűrte hazai pályán a Teremet, de most mi leszünk otthon, remélem, így nekünk terem babér.
Elek László, a Milota edzője: – Csapatunk mostani formáját nézve már egy döntetlennel nagyon elégedett lennék. A lényeg, hogy bármilyen összetételben és játékkal állunk elő szombaton, ne vereséggel jöjjünk haza!
Vasárnap
Hodász (14.)–Vámosoroszi (1.)
Pálfi József, a Hodász edzője: – Eddig akikkel játszottunk mindig megelőztek minket, ez a veszély a hétvégén nem áll fent, így semmiféle teher nem nyomja a vállunkat, azért  hazai pályán szeretnénk meglepetést szerezni.
Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – A tavalyi hodászi meccs nem tartozik az élményeim közé. Nem adunk semmit a tabellán elfoglalt pozíciókra, nehéz meccs elé nézünk. Biztos vagyok benne, hogy Józsi bácsi felpaprikázza a fiúkat és teljes erőbedobással fognak rohamozni. A hétvégénk elég jól sikerült, Citrom parádésan irányította az oroszi „B közepet”, a két frontemberünk nélkül. Bízom benne, hogy Anti bátyám és Jimmy is jelen lesz, velük kerek a történet igazán, nagy szükség van rájuk!
Kocsord (6.)–Szatmárcseke (15.)
Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Természetesen csak a három pont megszerzésére jöhet szóba!
Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – A mi helyzetünkben okosat nem lehet mondani, hazudni meg nincs értelme. Megleszünk, elmegyünk és remélem, meglepetést szerzünk az eddig jól szereplő Kocsord otthonában.
Nyírcsaholy (3.)–Csengersima (5.)
Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – A Csengersima jó csapat, és most önbizalomtól duzzadva érkezik hozzánk. Nem lesz könnyű mérkőzés, de bízom játékosaimban,hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy itthon tartsuk a három pontot.
Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – A Csaholy hazai pályán nagyon nehéz ellenfél, de mindenképpen a három pont megszerzésére törekszünk.
Nyírvasvári (11.)–Kölcse (7.)
Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője: – Az elmúlt fordulóban nem játszottunk mérkőzést, frissen, kipihenten várjuk a következő összecsapást.  A sérült játékosok felépültek, a hiányzók megkerültek. A kölcsei csapat ebben a szezonban még idegenben nem nyert , mi pedig hazai pályán még nem vesztettünk. Remélhetőleg a hétvégén ez így is marad!!
Máté Imre, a Kölcse edzője: – A Nyírvasvárival talán még soha játszottunk, de ahogy hallom, mindenkinek oda kell tenni magét, hogy eredményesen szerepeljünk.
Terem (16.)–Nagydobos (12.)
Képíró Dániel, a Terem edzője: – Szeretnénk pontot, vagy pontokat szerezni.
Borza László, a Nagydobos edzője: – Az előző szezonhoz képest erősebb Terem ellen, ha a múlt heti hozzáállással lépünk pályára, akkor eredményesek lehetünk.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .