Egészen elképesztő feltámadást produkált a Nyírmeggyes. Mégpedig a nagyecsedi katlanban, ahol fényévente fordul elő, hogy a vendégcsapat háromgólos hátrányból pontot csípjen.

Gyarapodott a Gózner család, miközben „pontos” lett a meggyesi csapat Fotó: magánarchívum

A szombati összecsapásnak sereghajtóként „futott neki” a megye egyben újonc Meggyes, amely eleddig valamennyi fellépését elbukta az őszi idényben. Amikor az 59. percben már 4–1-re vezetett az Ecsed, olybá festett, ennek az összecsapásnak is zakó lesz a vége – hát, nem! A vendégek hat perc (!) alatt egyenlítettek: Gózner Károly és Nemes Zoltán egyaránt duplázott, így már Körmös Miklós legénysége sem nullán áll a táblázaton.

– A szünetben, amikor kettő null volt oda, azt beszéltük, nincs mit vesztetünk – merült a részletekbe Gózner Károly. – Négy egy után pláne úgy gondoltuk, minden mindegy alapon kitámadunk: játszottam Ecseden félévet, tudom, hogy mekkora bravúr innen visszajönni, ráadásul az utolsó pillanatokban még volt sanszunk a győzelemre, az mondjuk, egy kisebb csodával ért volna fel.

Ami azt illeti, a meggyesi egylet eleddig tíz gólt hintett, ennek felét Gózner Károly   szállította. A harminchét éves támadó egyébként a pályán kívül sem „tétlenkedik”: szeptember 6-án megszületett második gyermeke, a kis Dominik! Vagyis, dupla dupla az elmúlt napok produkciója.

– Három és féléves kislányunk után gyarapodott a család, ami természetesen feldobott, más kérdés, hogy a szülés, az ezzel járó izgalom miatt nem sokat aludtam. Erre meccsere viszont sikerült kipihenni magam. Az igazsághoz tartozik, hogy az öt gólból három tizenegyesből született, igaz, ezt is be kell lőni. Most pedig már abban bízunk, hogy elhisszük, nekünk is lehet keresnivalónk ebben az osztályban. A szezon elején talán megvoltunk illetődve, remélhetőleg, innentől végleg felvesszük a tempót: a csapatból sok játékos még nem játszott ezen a szinten, ami azért teljesen más, mint a megye kettő, ahol mi domináltunk.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .