Góllal köszöntötte magát Mándi László, aki vasárnap ünnepelte huszonnyolcadik születésnapját!

Mándi László éppen gólt ünnepel, ahogy tette azt legutóbb, a Dombrád ellen is Fotó: Bereczki Gabriella

Ebből a Gergelyiugornya is hasznot húzott: a megyei másodosztályú futballcsapat idegenben „kapta el” (1–2) a forduló előtt még a Nyírerdő csoport élén nyomuló Dombrádot.

– Nagyon jól érzem magam a bőrömben, másfelől elrepült ez a huszonnyolc év – konstatálta az idő múlását Mándi László. – Van olyan ismerősöm aki erre azt mondaná, hogy nokedli… Sokan köszöntöttek, ami nagyon jól esik: nem csak a barátok, rivális csapatok játékosai is, ilyenkor érzem, nem hiába kergetem a bogyót. Éppen húsz éve, hogy a focira adtam a fejem a Gergelyiugornyán, örülök, hogy így alakult. A párom mellett mai napig szívszerelmem a futball, az utóbbi néhány esztendőben pedig a futsal is: mindig is szerettem kispályán, teremtornákon játszani, talán megkockáztathatom, fekszik nekem kicsiben is játszani.

Mándi László korábban több szezont lehúzott a megyei „élvonalban”, képességei alapján aligha lógna ki még most sem. Megkereséséből eddig sem volt hiány, de…

– Egész egyszerűn nincs időm heti három edzésre, ami szerintem elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelően helytálljak, mondjuk a megy egyben. Megégni pedig nem szeretnék. Ráadásul nagyon jól érzem magam Gergelyiugornyán, ez egy vérbeli baráti társaság: itt nem úgy van, hogy öt ember ebben, öt a másik sarokban ül. szombat este is jószerivel együtt volt a teljes csapat késő éjszakáig, ne ez megfizethetetlen. Szerencsére volt is mit ünnepelni…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .