Az NB III. Keleti csoport hetedik bajnoki fordulójában a Sényő-Carnifex együttese a Balassagyarmat otthonában lépett pályára.

A sárga mezes sényőiek a Balassagyarmat otthonában folytatták bajnoki szereplésüket Fotó: tudósítónktól

A sényőiek saját katlanjukban bevasalták első győzelmüket az előző fordulóban, a vasárnapi nógrádi portyán pedig azért törték magukat, hogy immár idegenben is véget vessenek nyeretlenségi szériájuknak.

Egy védelmi hibát kihasználva hamar szerzett vezetést a látogató, majd a jó kezdés után magára húzta ellenfelét, amely élt a lehetőséggel,  szép akcióból megérdemelten egyenlített az első félidő hajrájában. Sőt, a szünet után bombagóllal fordított a Balassagyarmat (2–1), de még időben ébredt a vendégcsapat: előbb Lizák Bence látványos lökettel egyenlített. És ha egy üzlet beindul, Fabu Márton góljával ismét a Sényő szénája állt jobban (2–3), de még mindig volt egy csavar a meccsben: az utolsó utáni  pillanatokban Pallai Gábor – egy szögletet követően – másodszor is villant, megmentve egy pontot a házigazdának, egyben kiénekelve a sajtot a vendégek szájából.

NB III., Keleti csoport: 7. forduló

Balassagyarmat–Sényő-Carnifex 3–3 (1–1)

Balassagyarmat, 400 néző, v.: Mencsik. Sényő: Gazsi – Boros D., Szokol, Klepács, Márton A., Hadházi (Fabu M.), Kapacina V., Lizák, Lakatos L., Kristófi,  Varga J. (Fenyőfalvi D.). Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Pallai G. 2, Péter B., illetve Varga J., Lizák B., Fabu M.

Imrő László: – Nagyon nehéz mérkőzés volt! Az első félidőben a hazai csapat akarata érvényesült, viszont a szünet utáni játékunk és küzdeni akarásunk előtt le a kalappal. Sajnos, idegenben lőtt három góllal nem tudtunk nyerni, mindemellett voltak olyan teljesítmények is a pályán ami előtt nem lehet szó nélkül elmenni. És az „apró” tévedésekből, ha szabályos gól születik, akkor viszont középkezdés következik. A csapat boldog születésnapot kíván Pehely Zoltán polgármester úrnak!

 

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .