Egyről a kettőre jutnának. A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata számára a legutóbbi bajnoki körben megtört a jég: megszerezte első bajnoki győzelmét: a Hatvan volt az „áldozat”, amelyet hazai pályán sikerült legyűrni.

A Hatvan elleni meccsen a győzelem örülhetett, Bodó Gábor sérülése miatt aggódhatott a sényői együttes Fotó: tudósítónktól

 

Ennyivel, persze nem szeretnék beérni a szabolcsiak, akik a hetedik forduló után azzal hetvenkednének, hogy a balassagyarmati túra is jól sült el. Mindazonáltal a vasárnapi fellépés súlyát jelzi, hogy a hetedik helyen tanyázó nógrádiak éppen a sényőiek előtt állomásoznak a tabellán.

– Erős,szervezett csapathoz látogatunk, amely a bajnokság eddigi mérkőzésein nem szerepelt rosszul – ecsetelte az aktuális „leckét”  Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – A héten talán még jobb hangulatban teltek az edzések: könnyebb volt a fiúkat munkára bírni. Bár igazából a hangulattal és a hozzáállással eddig sem volt gond. Ugyanakkor jó pár játékos elhitte végre, hogy képes gólt szerezni, jól és hasznosan futballozni és több van benne, mint amit eddig mutatott magából. Ha fegyelmezetten, szervezetten és türelmesen játszunk, ebben az esetben meg fogjuk tudni nehezíteni a hazai csapat dolgát.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .