A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport hatodik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Az apagyi és tiszalöki csapat számára is folytatódik a bajnoki gyürkőzés Fotó: Horváth László

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 6. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Tiszalök (6.)–Kék (8.)

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – A három pont megszerzéséért lépünk pályára, ezért dolgozunk, amiért mindent meg is fogunk tenni

Fabók István, a Kék edzője: – Az amatőr foci nagy találmánya a szombati játéknap, ami úgy általában a főállású labdarúgók Mekkája. A játékos cégvezető, vagy menedzser , aki home officeben van. Szombat reggel kutyát sétáltat, majd elviszi az asszonyt meg az autót megkozmetikázni, hogy délután tudjon egy picit a pipás szerkóban kardiózni. Egy dolog tuti, az utolsó lekapcsolja a villanyt!

Vasárnap

Kállósemjén (7.)–Nyírbéltek (12.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Csak a győzelem elfogadható.

Tóth Tibor, a Nyírbéltek játékos-edzője: – Szeretnénk a Semjénnek jó és izgalmas mérkőzést játszani. Ha sikerülne a saját játékunkat nyújtani, akkor kimondottan színvonalas mérkőzés kerekedhetne, mivel ellenfelünk erős csapat,

(A mérkőzést Biriben rendezik)

Rakamaz (2.)–Tiszavasvári (5.)

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – Rangadó lesz, amelyen nüanszok dönthetnek. Mindenesetre, ha pontosan, koncentráltan fogunk futballozni, úgy érzem, megfoghatjuk ezt a meccset.

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Az elmúlt hetekben hullámzó teljesítményt nyújtottunk, aminek meg is van az ára. A bajnokság ezen szakaszában is már kitűnik a Rakamaz eredményes támadójátékával és szilárd védekezésével, de a három  pont megszerzéséért utazunk a bajnokesélyes otthonába.

Encsencs (10.)–Nyíribrony (11.)

Szabó Sándor, az Encsencs szakosztályvezetője: – Ideje lenne hazai pályán nyerni, egyben feledtetni az elmúlt három fordulóban elért eredményeket.

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – A legfontosabb, hogy hátul stabilak legyünk: múlt héten sikerült kapott gól nélkül lehozni a meccset, most egyelőre itt tartunk, én ennek nagyon örültem! Tegye hozzá mindenki becsülettel a maga részét, annak eredménye lesz!

Kálmánháza (15.)–Bököny (9.)

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Tisztában voltunk azzal, hogy nehéz a sorsolásunk, főleg az eleje. Akadtak olyan mérkőzéseink, amelyekben több volt és talán többet is érdemeltünk volna nulla pontnál. Viszont valami mindig hiányzott belőlünk a döntő szituációkban ahhoz, hogy mi kerüljünk ki győztesen, vagy döntetlenre hozzuk a mérkőzést. Ez nem csak balszerencse, fejlődnünk kell! Ezúttal szívós újonccsapat érkezik hozzánk, amely ellen mindent bele kell majd adnunk. Hazai pályán mindenképpen győzelemre törekszünk, nem engedhetjük meg magunknak a pontvesztést már.

Marozsán Mihály, a Bököny játékos-edzője: – Legutóbb jól muzsikált a csapat, amennyiben ezúttal hasonló játékra lesz képes, akkor „pontosan” térhetünk haza.

Nyírlugos (14.)–Levelek (16.)

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Csak a győzelem elfogadható eredmény, ennek érdekében mindent megteszünk.

Gebri György, a Levelek játékos-edzője: – Otthon mindig veszélyes a Nyírlugos, attól függetlenül, hogy számára sem indult fényesen a szezon, akárcsak nekünk. Ha a kidolgozott helyzeteinket – az eddigi meccsekhez képest – jobb százalékban gólra tudjuk váltani, akkor eséllyel pályázunk a három pontra. Ha nem…

Nagykálló (4.)–Geszteréd (13.)

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Vasárnap, sajnos rosszul játszottunk, de a hétvégi mérkőzésen javíthatunk. Szeretnénk otthon tartani a három pontot.

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edző: – Az első öt fordulóból nem úgy jöttünk ki ahogy szerettem volna, de lassan kiegyenesedik a csapat és remélem megkezdjük a pontok gyűjtését.

Kótaj (1.)–Apagy (3.)

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Természetesen jó csapatnak tartom az Apagyot, de a hazai pálya az mindenkinek hazai pálya, közönségünket kiszolgálva győzelemre törekszünk.

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Azt hiszem ez rangadónak mondható. Nem feltartott kezekkel érkezünk: kulturált, játszós csapat ellen futballozni is jó, így pontért pontokért utazunk.

 

 

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .