A nyári felkészülés hajrájában szenvedett súlyos térdsérülést Marics Gábor, a megyei másodosztályban szereplő Apagy futballistája.

Marics Gábor egyelőre pihenőre ítéltetett, de már alig várja a visszatérést Fotó: magánarchívum

A harminc éves csatár korábbi együttese, a Baktalórántháza ellen vívott edzőmeccsen dőlt ki – hosszú hónapokra. Szalagszakadás miatt elodázhatatlan volt a műtéti beavatkozást, melyen augusztus 2-án esett túl.

– Lassan, csendesen alakulgatok – szolgált helyzetjelentéssel pillanatnyi állapotáról Marics Gábor. – A műtét után két héttel később elkezdtem a gyógytornát, heti két alkalommal járok Nyíregyházára, Heim Gábor foglalkozik velem, akinek segítségével sokat javult a lábam. Még mankózóm, de remélem, hamarosan eldobhatom, ezt nagyon nem bánnám. Nagyon bízom abban, hogy a tavaszi nyitányra teljesen felépülök, mert nem kifejezés, mennyire hiányzik a foci!  Járok az apagyi csapat meccseire, de rossz kívülről nézni a srácokat, szinte megbolondulok, hogy nem lehetek köztük…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .