Nincs mese, bekezdett a Kótaj. A megyei másodosztályú futballcsapat eddigi szereplésébe nem lehet belekötni: ahány meccs, annyi győzelem – ötből öt!

Seregi Mihály irányításával eddig szárnyal a kótaji csapat Fotó: tudósítónktól

Seregi Mihály visszatérése ez idáig maga a tökély: az edző nyáron kezdte meg második éráját a Pannónia Zrt csoport élén nyomuló kótaji egyletnél, amely a mezőnyben egyedüliként mutathat fel makulátlan mérleget. Ráadásul az öt fellépésen hintett huszonöt gól sem piskóta.

– A nyáron sikerült olyan posztokra igazolni játékosokat, amivel egyértelműen masszívabb lett a csapat – vélekedett Seregi Mihály. – Szintén fontos tényező, hogy mindenki beállt a sorba, maximális elszántsággal készül. Látom a fiúkon, hogy mennek, akarják. mindemellett számíthatunk az önkormányzati és a szponzori segítségre.

Hosszú évek tapasztalata, hogy a Kótaj számára rendszerint sikeresen sül el az őszi szezon, tavasszal viszont közel sem fut ennyire a szekér…

– A keret idősebb tagjaitól azt hallom, régen látott egység uralkodik  – reagált a felvetésre Seregi Mihály. –  Csak egy példa… Szombaton kora délután játszottunk Geszteréden, picit megzavartuk a helyi falunapot a győzelmünkkel, ami után késő estig együtt maradt a csapat: közös pizzázás volt, egy-két sör is lecsúszott. Többek közt ez mondatja velem, a remélhetőleg sikeres őszi szereplés után hasonló lesz a folytatás. A dobogós helyek elérése a cél, de merészebb gondolataink is vannak…

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .