A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság hatodik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A fehér mezes balkányi csapat az Ibrány elleni rangadón célozhatja meg a pontszerzést Fotó: facebook/balkanyseszurkolóioldal

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 6. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Baktalórántháza (6.)–Nagyhalász (5.)

Kozma József, a Baktalórántháza játékos-edzője: – A Halász évek óta meghatározó tagja ennek az osztálynak, de a mi csapatunk már bizonyította, hogy az ilyen fajsúlyú meccseket jobban szereti. Győzzön a jobb!

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – Sok-sok évvel ezelőtt pornókasztingos örömlányok zsivajától volt hangos a 41-es baktai szakasza akik, ha kellett, ötezerért akár betonoztak is. Mára csak egy-egy futballista sikolya töri meg a Fenyves csendjét, vagy Kasu haverom részeg horkolása. Rendszerint parázs meccseket játszunk a Baktalórántházával, még a levegő is lilára van rugdosva, amit már megszoktunk mint múmia a sebkötözést. Hogy mit lehet ebből kihozni? Nem tudom, de az biztos.

Mátészalkai MTK (8.)–Kisvárda II. (12.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Noha vannak gondjaink, de nem panaszkodunk. Bármi történt eddig, nem lesz sétagalopp ez a mérkőzés sem, viszont nincs mese, meg kell szereznünk a három pontot.

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Újabb kihívás, amelynek igyekszünk megfelelni.

Vásárosnamény (13.)–Kemecse (14.)

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Bravúros győzelmet arattunk a hétvégén, de nem akarok abba a hibába esni, mint az az önimádó, karrierista, tehetségtelen ember, aki három edzés után szenzációs csapatáról beszélt… Mert az igaz, hogy a csapat szenzációs, de neki semmi köze nem volt hozzá! A következő mérkőzéssel kapcsolatban: a Kemecsét jó csapatnak tartom, képzett, jó játékosai vannak, ahhoz, hogy pontot, netán pontokat szerezzünk, ugyanolyan fegyelmezett, önfeláldozó teljesítményt kell produkálnunk, mint legutóbb Kisvárdán.

Márton Péter, a Kemecse edzője: – A Vásárosnamény nagy halat fogott az átigazolási időszak lejárta után Madalina mester személyében. Biztos vagyok benne, hogy rendbe vágja a fiúkat. Nagy taktikai csatára számítok, ugyanakkor helyzetünket jellemezve: menekülés győzelembe. Úgy kell nekünk a három pont, mint napos csibének az infralámpa.

Nagyecsed (11.)–Nyírmeggyes (16.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Nem szoktam panaszkodni, de jelen helyzetünkben egy orvoscsoportra lenne szükségünk, akik tudnának segíteni, hogy hétvégére legalább tizenegy bevethető emberünk legyen. Ettől függetlenül csak a győzelem elfogadható a szomszédban rangadón!

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Sajnos, meglehetősen nehéz helyzetben vagyunk, nem úgy sikerült a bemutatkozás ebben az osztályban, ahogy elképzeltük. A problémák ellenére minden tiszteletem a srácoké, hogy munka és más egyéb elfoglaltság mellett jönnek és becsületesen futballoznak.

Nyírgyulaj (1.)–Tarpa (4.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – A fiatal és az idősebb játékosok egységes csapatot alkotnak Tarpán, de hazai pályán szeretnénk mindhárom pontot begyűjteni.

Márton István, a Tarpa edzője: – Egyszer minden sorozat megszakad, a mi rossz gyulaji szereplésünk, a hazaiak győzelmi szériája… A statisztika alapján el sem kellene utaznunk, de most, hogy Cepka – aki mindig kivégezte a csapatomat a hosszú barátságunk ellenére – már eligazolt, bízom benne, sikerélménnyel távozunk!

Vasárnap

Mándok (3.)–Tiszakanyár (15.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Ismerve a vendégeknél történt személyi változást, nem a legjobb előjelekkel várják a mérkőzést. Nekünk azonban csak a saját játékunkkal kell foglalkozni és nagyon motiváltnak kell lennünk ezen a bajnokin, mert egyszer már ebben a felállásban megégettük a szánkat.

Háda Tivadar, a Tiszakanyár elnöke: – Nem mi vagyunk az esélyesek, de nem feltartott kezekkel megyünk a pályára.

Fehérgyarmat (9.)–Újfehértó (7.)

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Nyalogatjuk a sebeinket és remélhetőleg a sérültjeink száma is kevesebb lesz vasárnapra. Láttam játszani az ellenfelet, nagyon szimpatikus hozzáállást tanúsítottak! Hazai környezetünk látványa önmagában is motiváló lehet egy futballista számára, nem lehet más célunk csak a győzelem!

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Úgy gondolom, a két csapatnak hasonló céljai vannak, ami nem más mint a biztos bennmaradás. A hazaiak nagyon elkapták a fonalat az utóbbi meccseiken és véleményem szerint mi sem vagyunk rossz passzban, így a kilátogató nézők biztos jól fognak szórakozni.

Ibrány (2.)–Balkány (10.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – A nyáron a legnagyobb játékosmozgás Balkányban volt, ahol kiváló futballistákat igazoltak, Az eddigi eredményeik kicsit felemásak, nekünk viszont ezzel abszolút nem kell foglalkoznunk. A mi keretünket is nagyszerű játékosok alkotják, akikben tökéletesen megbízunk, mindemellett biztos vagyok abban, hogy a legutóbb hazai kisiklást feledtetni tudjuk.

Belényesi Miklós, a Balkány Játékos-edzője: – Minden hétre jut egy bajnokesélyes! Ismét egy nagyon jó csapathoz látogatunk vasárnap, nehéz meccs vár ránk. Szeretnénk, ha minél több szurkoló elkísérne minket, hogy együtt kiharcoljunk egy jó eredményt!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..