A megyei másodosztály Nyírerdő csoport hatodik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

Az előző körben játszott Őr–Pátroha rangadón a hazai csapat nem „ült le”, sőt felülmúlta az éllovast Fotó: Ilyés Zoltán

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 6. forduló

Szombat

Berencs FC (5.)–Tuzsér (9.)

Gulácsi Zoltán, a Berencs FC edzője: – Hazai pályán mindenképpen nyerni akarunk. A múlt heti győzelem ugyanis akkor lesz igazán értékes, ha most is sikerrel járunk.

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Nagyon jól szereplő csapat otthonába látogatunk. Eltérő célokért küzdünk, mégis mindkét csapat számára nagyon fontos lenne a szombati győzelem! Ha sikerül „rendet” tenni a játékosaink fejében és stabilizálni a védekezésünket, akkor pontokkal térhetünk haza Rétközberencsről.

Dombrád (1.)–Gergelyiugornya (7.)

Tóth János, a Dombrád edzője: – Nagyon nehéz sorozat előtt állunk, ami a végén a bajnoki helyezésünket is eldöntheti. Az első próbatétel az Ugornya elleni meccs, amelyet esküvő után fogunk vívni…

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Nehéz sorozat kellős közepén tatunk, de nem fogjuk olcsón adni a bőrünket Dombrádon, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle…

Szabolcsveresmart (6.)–Gyulaháza (4.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Ha azt a formát mutatjuk, mint a legutóbbi meccsen, semmi esélyünk…

Demecser (10.)–Ópályi (14.)

Gombkötő Sándor, a Demecser játékos-edzője: – Remélem, amit az elmúlt héten felépítettünk, azt most nem fogjuk lerombolni. De nem lesz egyszerű dolgunk a roppant lelkes és masszív ópályi csapat ellen.

Kósa József, az Ópályi játékos-edzője: – Mit is mondhatnék, nem ilyen szereplésről álmodtam. Tudom, nem ügyetlenek ezek a srácok, be kell látnom, még nincs meg bennük a megfelelő csibészség és vagányság, ami ehhez a szintű futballhoz szükséges. Az, hogy idegenben játszunk, nem számít. Elmegyünk és megpróbálunk minél tisztesebb eredményt elérni.

Nyírkarász (11.)–Vaja (3.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – A Vajával jó a kapcsolatunk, de kemény, férfias mérkőzéseket szoktunk játszani még edzőmérkőzéseken is váltakozó sikerekkel. Mivel felkészülési mérkőzésen kikaptunk, most győzelemnek kellene jönni!

Kiss Attila, a Vaja edzője: – Attól függetlenül, hogy a Karász kicsit beragadt a rajtnál, ez a mérkőzés számunkra rangadó lesz. A csapat most is a győzelemre fog játszani, remélem, pontokkal térünk haza.

Ajak (16.)–Ladányi TC (13.)

Spanyol Dezső, az Ajak megbízott edzője: – Újabb nehéz mérkőzés előtt állunk, amelyen minden erőnket mozgósítva győzelemre törekszünk, egyben szeretnénk átlépni végre saját árnyékunkat.

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Az előző fordulóban nagyon rosszul futballoztunk, a hátsó sorunk nagyon sebezhető volt. A következő meccsre ezt stabilizálni kell, csak úgy lesz sanszunk.

Nyírmada (12.)–Őr (8.)

Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője: – Öt idegenbeli mérkőzés után végre hazai pályán játszhatunk, ráadásul olyan csapatot fogadunk, amely immár hosszú ideje masszív produkciót nyújt, ennek ellenére nem szeretnénk szégyent vallani.

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Minden meccs más és más! Nem a tabellát, az elfoglalt helyezést kell nézni, mert hétről hétre látjuk, bárhol bármi megtörténhet, ami erre a mérkőzésre is igaz.

Pátroha (2.)–Fényeslitke (15.)

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – A hétvégi vereségen túlléptünk, dolgozunk tovább. Bár az előző fordulók eredményei nem ezt igazolják, ettől függetlenül jó csapatot fogadunk,  mindemellett, ha az egyéni hibák számát csökkentjük és egységesen futballozunk itthon tarthatjuk a három pontot.

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – A hatodik fordulóban is kemény feladat vár ránk, azt hiszem, ezzel a mérkőzéssel zárul egy nehéz sorozat. A hétvégén is csak a jó játékban bízhatok, mert nem mi vagyunk az esélyesek.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .