Kövesligeti László még csak huszonkét éves, bőven van ideje tovább gyűrni az ipart, mindazonáltal az is megeshet, hogy a szombati domborítását már nem fogja tudni überelni.

Kövesligeti Lászlóval megmutatta, csatárként az igazi Fotó: Kákos Dávid
A kölcsei futballista ugyanis a Szatmárcseke ellen 7–4-re behúzott megyei másodosztályú mérkőzésen öt gólt vágott: az első félidőben mesternégyest szerzett, ráadásul közvetlenül a szünet előtt két perc alatt kétszer köszönt be az ellenfélnek! Ami felettébb látványosan mutat.
– Kispályán előfordult már, hogy tízet is rúgtam, amúgy legfeljebb három gól volt a legtöbb –  kutakodott emlékei között Kövesligeti László, a Kelet-Magyarország csoportban szereplő Kölcse frontembere. –.Többszörösen emlékezetes marad ez a meccs, annál is inkább, mert az egyiket szabadrúgásból lőttem: nagyjából harmincról, jobb külsővel, ami pályafutásom egyértelműen legszebb gólja! Egyébként sokszor akartam már elvégezni „szabit”, de eddig nem igazán engedték, lehet, most már engedékenyebbek lesznek a társak…
Külön csavar a történetben, hogy Kövesligeti László, bár csatárként szeret futballozni, olykor számára hálátlan feladatra kényszerül. Ebből is felsejlik, a foci sem kívánságműsor.
– Serdülőként és az ifiben védőt játszottam, az idény első meccsein hárul számítottak rám, holott igazából elől érzem jól magam, ez fekszik nekem, Mondhatjuk, szombaton kijött, ami eddig bennem volt. Remélem, ez elég lesz ahhoz, hogy most elől ragadjak egy ideig!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .