A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport hatodik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A legutóbbi fordulóban rendezett Jánkmajtis–Vámosoroszi rangadó a vendégek maradtak talpon Fotó: tudósítónktól

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 6. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Kölcse (6.)–Tisztaberek (7.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Ismét nagyon fontos meccs vár ránk, amelyen a három pont megszerzése a legfőbb feladat.

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Ha jól akarunk szerepelni ebben az évadban, akkor az ilyen mérkőzéseken pontot, pontokat kell szerezni, amihez az eddiginél nagyobb koncentrációra és figyelemre lesz szükség.

Beregdaróc NAP-ÉP (8.)–Kocsord (5.)

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Egy megerősödött, masszív csapatot látunk vendégül, és tudjuk, hogy akármilyen is lesz az időjárás, nagyon meg kell izzadni, ha sikert akarunk elérni. De már megszoktuk azt, hogy nem pottyan az ölünkbe csak úgy néhány pont. Robotolni fogunk az biztos.

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – A legutóbbi két mérkőzés után nehéz bármit mondani, de bízom a srácokban, remélem, jó eredményt tudunk elérni Darócon. Annak nagyon tudnék örülni, ha a két csatárunk végre visszatérne.

Csengersima (9.)–Jánkmajtis (4.)

Volkán Roland, a Csengersima játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok egy nagyon jó csapat ellen, ugyanakkor Csengersimára senki ne érkezzen hátradőlve, mert nem felemelt kézzel fogunk játszani. A győzelem a cél!

Della Sándor, a Jánkmajtis játékos-edzője: – Kaptunk egy pofont, remélem, fel tudunk állni belőle és idegenben javítunk.

Vámosoroszi (3.)–Nyírcsaholy (1.)

Riskó Tibor, a Vámosoroszi edzője: – A Csaholy jóval egységesebb csapat az idén mint az elmúlt években, ráadásul jól is rajtolt. Legalább olyan kiélezett meccsre számítok mint a múlt heti, de ha, a fiúk olyan szellemben lépnek pályára mint ahogy tettek azt a Jánkmajtis ellen, győztesen hagyjuk el a küzdőteret.

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Egy jó csapathoz látogatunk, de nem feltartott kézzel! Biztos vagyok benne,hogy játékosaink mindent meg fognak tenni azért, hogy jó eredményt érjünk el. Ehhez  tökéletes csapatmunka és a maximum szükségeltetik minden játékostól!

Nábrád (14.)–Hodász (13.)

Végh András, a Nábrád edzője: – Nincs más hátra, mint előre!

Pálfi József, a Hodász edzője: – Nagyon várjuk már azt a pillanatot, amikor pontot tudunk szerezni, szerintem minden meccsen megvan rá a lehetőségünk, csak nem tudunk élni az eséllyel. Remélem, a játékosok felülkerekednek az egyéni sérelmeiken és előtérbe helyezik a csapat érdekeit!

Milota (12.)–Terem (16.)

Elek László, a Milota edzője: – Ha lesz meccs, akkor szeretnénk megszerezni a három pontot, különösebb idegeskedés nélkül.

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Nem engednek minket már pontot sem szerezni…  Szeretném a hétvégén azt nyilatkozni, hogy végre korrekt volt a játékvezetés – függetlenül az eredménytől.

Vasárnap

Nagydobos (11.)–Csenger (2.)

Borza László, a Nagydobos edzője: – Az egyik bajnokesélyest fogadjuk hétvégén, jóslatokba nem akarok bocsátkozni, megpróbáljuk a lehető legtöbbet kihozni a meccsből – megfelelő hozzáállás.

Osváth Sándor, a Csenger elnöke: – Nyolc nap alatt öt – futsal-, bajnoki és kupamérkőzést – játszottunk, kicsit fáradt a csapat, de szeretnénk nyerni.

A Szatmárcseke–Nyírvasvári október 22-én rendezik.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..