Ahogy megjövendöltük: rálépett a gázpedálra a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata. A Hatvan ellen úgy repesztett, ahogy a csövön kifér: a sebes tempó pedig győzelmet eredményezett.

Egy a sok sényői lehetőség közül: ebből nem született gól, de így is sikerült háromszor mattolni a hatvani csapatot Fotó: tudósítónktól

Mégpedig az elsőt az aktuális idényben. Megannyi balszerencsés, leginkább remire adott összecsapás után a hevesieket 3–1-re gyűrte le a szabolcsi brigád, ami a tabellán is „jól fizetett”. A Sényő három hellyel feljebb nyomulva, a nyolcadik pozícióban posztol a Keleti csoportban.

– A jó játékhoz és akarathoz most megfelelő helyzetkihasználás is párosult! – nyugtázta a történteket Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral vállvetve irányítja az együttest. – Bár nem kezdődött túl jól a mérkőzés számunkra. Ismét bebizonyosodott, hogy védekezésben a legkisebb hibát is könyörtelenül kihasználják ebben az osztályban. Ugyanakkor viszonylag hamar sikerült túltenni magunkat a kezdeti sokkon. Folyamatosan alakítottunk ki kisebb nagyobb lehetőséget a vendégkapu előtt, amiből sikerült is az első félidőben egyszer betalálni. Az igazsághoz hozzátartozik,hogy a Hatvan kontrái rendre veszélyt hordoztak magukban. A szünet után többet birtokoltuk a labdát és talán, ha szabad ilyet mondani a vendégcsapat a saját maga által diktált tempóba picit mintha belefáradt volna. Szép találattal sikerült magunk javára fordítani a mérkőzést, majd a kiállítást követően rövid időn belül sikerült egy talán még szebb találattal gólt szereznünk. Ezzel úgy érzem le is zártuk a mérkőzést, hiszen ellenfelünk létszámhátrányban már nem tudott veszélyes kontrákat vezetni. A mérkőzés összképe alapján nyugodtan kijelenthetjük,hogy győzelmünk teljesen megérdemelt. Reméljük ez a győzelem megnyugtatja a fiúkat és lendületet ad a folytatáshoz.

Videó: ünneplés sényői módra

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .