Olybá fest, áldozatokat követel az Ibrány menetelése. A megyei első osztályú futballcsapat az Újfehértó elleni fellépésen Somogyi Tibor vesztette el súlyos könyöksérülés miatt, ezúttal Csáki József szenvedett „üzemi balesetet”.

Csáki József már tud mosolyogni a történteken Fotó: magánarchívum
A huszonkilenc éves, eredendőn jobb oldali védő, akit mostanság balhátvédként vetnek be a Nyírmeggyes elleni – nem mellékesen 5–0-ra megnyert – összecsapáson dőlt ki. Jelesül a második félidőben, amikor…
– A hazaiak próbáltak középen támadást indítani: az ellenfél játékosa hosszan kapta a labdát, én erre rajtoltam, el is passzoltam, de utána ütköztünk – taglalta a történteket Csáki József. –. Arra nem emlékszem, hogy a könyökével, vagy pontosan mivel találkozott az állam, egy-két perc múlva láttam a kezemen, meg a mezemen, hogy vérzem. Szóltunk a játékvezetőnek, hogy lemegyek, majd mondták, hogy szétnyílt az állam. Szerencsére a mátészalkai kórházban nem kellett várni, elég volt ragasztani, és kétnaponta kötözésre kell járnom. Remélem, hamar meggyógyul és legfeljebb egy hét kihagyás lesz belőle, másra nem akarok gondolni!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..