Olybá fest, áldozatokat követel az Ibrány menetelése. A megyei első osztályú futballcsapat az Újfehértó elleni fellépésen Somogyi Tibor vesztette el súlyos könyöksérülés miatt, ezúttal Csáki József szenvedett „üzemi balesetet”.

Csáki József már tud mosolyogni a történteken Fotó: magánarchívum
A huszonkilenc éves, eredendőn jobb oldali védő, akit mostanság balhátvédként vetnek be a Nyírmeggyes elleni – nem mellékesen 5–0-ra megnyert – összecsapáson dőlt ki. Jelesül a második félidőben, amikor…
– A hazaiak próbáltak középen támadást indítani: az ellenfél játékosa hosszan kapta a labdát, én erre rajtoltam, el is passzoltam, de utána ütköztünk – taglalta a történteket Csáki József. –. Arra nem emlékszem, hogy a könyökével, vagy pontosan mivel találkozott az állam, egy-két perc múlva láttam a kezemen, meg a mezemen, hogy vérzem. Szóltunk a játékvezetőnek, hogy lemegyek, majd mondták, hogy szétnyílt az állam. Szerencsére a mátészalkai kórházban nem kellett várni, elég volt ragasztani, és kétnaponta kötözésre kell járnom. Remélem, hamar meggyógyul és legfeljebb egy hét kihagyás lesz belőle, másra nem akarok gondolni!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .