A megyei másodosztály Nyírerdő csoport ötödik fordulójában egy mérkőzést játszottak szombaton.

A demecseri sorfal ezúttal a tuzséri próbálkozásoknak próbált ellenállni Fotó: Zsohár Ádám

Tuzsér–Demecser 1–2 (1–0)

Tuzsér, 250 néző, v.: Ésik I. Tuzsér: Nagy Sz. – Balogh T., Balogh R., Koszta Sz., Farkas Á. (Jónás D.), Iván S. (Sztojkó L.), Setét E. (Balogh A.), Balogh Zs., Jónás II K., Jónás I. K. (Balogh M.), Szőke Zs. (Szabó T.). Edző: Szabó István. Demecser: Fintor S. – Kiss M., Kiss T., Varga E., Kantár K. (Lakatos G.), Vantyuch B., Csire G. (Illés J.), Gombkötő Z. ,Herceg I. (Kocsis Z.),Boldi K., Gombkötő S . Játékos-edző: Gombkötő Sándor. Gól: Setét E., illetve Varga E., Vantyuch B. Ifi: 7–4.

Szabó István: – A múlt heti meccsünk után azt nyilatkoztam, hogy nem érdemeltünk vereséget. A mai produkciónk után viszont egy pontot se kaphattunk volna, és ez így is lett. Rettentően gyengén teljesített minden csapatrészünk, ennek nem lehetett más eredménye, csak a vereség. Dolgozunk tovább.

Gombkötő Sándor: – Megmondtam, hogy ha rendesen ki tudunk állni, minőségben és létszámban is megvagyunk, akkor ilyen szép sikereket érhetünk el a rendkívül jó és masszív tuzséri csapat ellen. Így azért kicsit másabb a leányzó fekvése.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .