A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport ötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A kék mezes geszterédieknek azért hajtanak, hogy ne „hasaljanak el” a Kótaj elleni meccsen Fotó: Horváth László

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 5. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Geszteréd (11.)–Kótaj (2.)

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Minden a vendégcsapat mellett szól, de szeretném, ha nem csak egy kellemes ellenfél lennénk a Kótaj számára.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – A szokásos ütemtervvel készülünk annak ellenére, hogy kissé szokatlan időpontban lesz a meccs. Újabb nehéz mérkőzésre számítunk, de célunk elérése érdekében ezúttal is a három pont megszerzésére törekszünk.

(A mérkőzés 13 órakor kezdődik)

Tiszavasvári (7.)–Encsencs (8.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Az Encsencs nagyon jól kezdte a bajnokságot, bár a legutóbbi meccse nem sült el jól számára. Hazai pályán mindenképpen győzelemre játszunk, ha a csapat fel tud nőni a feladathoz, akkor eredményes hétvégét zárhatunk.

Szabó Sándor, az Encsencs szakosztályvezetője: – Igyekszünk tisztességesen helytállni az egyik bajnokesélyes otthonában.

Vasárnap

Levelek (16.)–Nagykálló (4.)

Gebri György, a Levelek játékos-edzője: – Olyanok vagyunk, mint a negyven éves szűz… Lelkesen várjuk az elsőt! Meglátjuk, mire megyünk a lendületbe jött Nagykálló ellen, minden megteszünk a lehető legjobb eredmény elérése érdekében, ez biztos.

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – A szerdai győzelemnek úgy lesz értelme, ha a szombati meccset is meg tudjuk nyerni. Nem szabad elkényelmesednünk!

Bököny (10.)–Nyírlugos (14.)

Marozsán Mihály, a Bököny edzője: – Hazai pályán nekünk nem lehet más célunk, csak a győzelem. Ráadásul igazán nagy szükségünk van a pontokra, hogy ne szoruljunk le a táblázaton.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Nehéz lesz a bökönyi katlanban, de mindent megpróbálunk, hogy ponttal, pontokkal térjünk vissza.

Nyíribrony (13.)–Kálmánháza (15.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Én nem fogok itt regélni, meg lyukat beszélni az emberek hasába, senkit nem érdekel a mellé duma, csak az eredmény! Tudnám értékelni, ha a játékosok is ebben a szemléletben lépnének pályára, mert duma az van, de eredmény, alázat, küzdeni akarás semmi. Bátran kimerem jelenteni, hogy nálam a minimum, ha nem megy a játék, akkor is felszántják a pályát a szurkolókért, egymásért, és értem! Meglátjuk vasárnap…

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Meglepetés számunkra az eddigi ibronyi eredmények, főleg az elmúlt szezon után. De őszintén szólva nekünk nem ezzel kell foglalkoznunk, jelenleg mi sem gyűjtögettünk még sok pontot. A saját játékunkra és célunkra akarunk koncentrálni. Mérkőzésről mérkőzésre fejlődünk mindig valamiben, ezen az úton kell tovább haladnunk, akkor az pontokban is meg fog mutatkozni majd. A hazai csapat biztosan szeretne javítani otthon, de fegyelmezett és vagány csapatom van, amelynek tagjaiban maximálisan hiszek, így ehhez nekünk is lesz egy-két szavunk! Mindent megteszünk a jó eredményért!

Kállósemjén (6.)–Rakamaz (1.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Jó csapat ellen jó eredményre számítok.

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – A játékunk rendeben volt a szerdai kupameccsen, remélem, lehetőségeinkkel most már élni tudunk!

(A mérkőzést Biriben rendezik)

Apagy (3.)–Tiszalök (5.)

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – A múlt héten jól futballoztunk, jó felfogásban, most nem leszünk teljes kerettel, de remélem a motiváltság az megmarad! Természetesen itthon szeretnénk tartani a három pontot a jól rajtoló, így önbizalommal teli vendégek ellen! Nem számítok könnyű meccsre.

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Eddig rendben volt a teljesítmény és a hozzáállás is, ha ez így marad – netán tán rá is tudunk tenni még egy lapáttal –, akkor akár meglepetéseket is szerezhetünk.

Nyírbéltek (12.)–Kék (9.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – A híres zeneszerzők sem írtak olyan rapszódiát, mint amilyen a mi játékunkat jellemzi. Hazai pályán meggyőző teljesítménnyel győzelem a masszív Apagy ellen, egy hét múlva Rakamazon nézem a mérkőzést és dörzsölöm a szemem, hogy ezek ugyanazok a futballisták-e, vagy pedig én vagyok rossz rendezvényen. Szerencsére most újra otthon játszunk, az ellenfél számomra sötét ló, de nem hófehér – hanem Kék. Ha nem minden klappol, akkor ezúttal remélhetőleg győzelem következik…

Fabók István, a Kék edzője: – A hétvégi produkciónkkal biztosan nem válunk a világörökség részévé, mert úgy szét kaptak bennünket, mint a szomszéd kutyája a nagyanyám mamuszát. Ráadásul néhányan jelezték lepattantak, mint örömlány a dikóról. Ez van, ez a mennyei, aki ide adta a fejét az vagy nem százas, vagy kezelés alatt áll és elgurult a gyógyszere. A következő fellépésünkre a taktikánk, az inspiráló szilvapálinkán túl: az ellenféllel szemben állunk fel, guruló labdába nem fejelünk, és Devecseri-lőtávról tüzelünk !

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .