A Tarpa elleni mérkőzésen súlyos sérülést szenvedett Ács Ádám, a megyei első osztályban szereplő Balkány futballistája.

Ács Ádám a súlyos sérülés után már előre néz Fotó: tudósítónktól

Szomorú tény, hogy a legutóbbi bajnoki kör több játékos számára fájdalmas emlék maradt. Korábban az ibrányi Somogyi Tibor megpróbáltatásait taglaltuk, miként az NB III-as Sényő-Carnifex frontembere, Kapacina Kevin számára is kórházi vizsgálattal zárult a vasárnapi fellépés.

Eme sorba illik Ács Ádám esete, aki ugyancsak hosszú időre kidőlt.

– Az első félidő 30. percében, az ellenfél 16-osán belül kaptam egy labdát: hosszan szöktettem magam, jobbról keresztezve érkezett egy védő, előbb a labdát rúgta el, majd azzal a lendülettel támaszkodó lábamat is eltalálta, szóval vétlen volt – idézte fel az eseményeket Ács Ádám. – Rosszul estem, és próbáltam felállni, de éreztem, hogy a baj van a vállammal. Pár percet még játszottam, viszont egyre jobban fájt, nem ment tovább. Hívták a mentőt, a mátészalkai kórházba vittek, kedden pedig megműtöttek.

A huszonkét éves Ács Ádám a nyáron Sényőről érkezett a Balkányhoz, amelynek színeiben már két gólt szerzett. Egy ideig erről a jó szokásáról le kell mondania…

– A kulcscsontom elmozdult, amit csavarokkal és titánlemez beépítésével tudták helyre rakni. Nem volt egyszerű beavatkozás, de a lényeg, hogy sikerült és csütörtökön hazaengedtek. Igazából hat-nyolc kihagyást jósolnak, persze, sok függ attól, milyen hamar gyógyulok, mert embere válogatja, kinél meddig tart a felépülés. Előre nézek, bár azért nem titkolom, el vagyok keseredve, mert egy sérülés soha nem jön jókor, ráadásul úgy gondolom, jól ment a játék. Mindenesetre sokan kerestek, szeretném megköszönni a támogatást, hogy együtt éreznek velem!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .