Hősies csatában búcsúzott a Magyar Kupa megyei selejtezőkörének zárófordulójában a Rakamaz. Az Újfehértó vért izzadva brusztolta ki a győzelmet megyei másodosztályú futballcsapat katlanjában.

A fehér mezes rakamazi csapat alaposan megszorongatta magasabb osztályú ellenfelét a kupameccsen Fotó: tudósítónktól

A megyei „élvonalba” frissen feljutott fehértói brigád 1–0-ra nyert, holott a Rakamaznak több sansza volt az egyenlítésre: a legnagyobb esély negyedórával a befejezés előtt kínálkozott, amikor 11-est kapott – ami kimaradt.

– Szerettünk volna továbbjutni, megmutatni magunkat a főtáblán, a jelek szerint ehhez még egy kicsit érni kell – állapította meg Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője. – Az elmúlt időszakban tudatosan több megye egyes csapattal játszottunk edzőmeccset, amelyeken rendszerint partiban voltunk, olykor nüanszokon csúsztunk el. A fiúk is azt mondták, jó volt egy ilyen erősségű csapat ellen játszani, ráadásul fejlődni csak így, ilyen fajsúlyú mérkőzéseken lehet. Pozitív visszajelzéseket kaptunk a szerdai meccs után, attól függetlenül, hogy kikaptunk, jónéhány ismerős fejtette ki: látták, hogy a csapat odatette magát. Más kérdés, szabályosan megbabonázott minket az ellenfél kapusa, Gégény Bálint: félév alatt háromszor játszottunk az Újfehértóval, még gólt sem tudtunk rúgni neki. Bálint korábban védett nálunk, tisztában vagyok vele, hogy NB III-as szintű kapus!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .