Négyből négy! Ebbe nem lehet belekötni. Makulátlan mérleggel menetel az élen a Nyírgyulaj, amely legutóbb a Nyírmeggyest „kapta el” (4–2) – most szép a megyei első osztályú futballegylet tagjának lenni!

Gömze Antal (feketében) lekopogja, remélhetőleg feledte sérülését – jöhetnek a gólok… Fotó: Bodnár Barbara

Az elpusztíthatatlan Fekete Gábor rendíthetetlenül „pötyögteti” a gólokat, már négynél tart, holott még az őszi idény elejét írjuk. Ugyanakkor Gömze Antal sem lébecol a pályán: a huszonkilenc éves nyírgyulaji csatár makacs sérülésből kikúrálva magát is beköszönt a Meggyesnek.

– A tavaszi szezont teljesen kihagyta: még a rajt előtt fájdogált a térdem, majd porccal megműtöttek – taglalta megpróbáltatásait Gömze Antal. – A nyári felkészülést elkezdtem, de az első edzésen megint hátra tört a térdem, emiatt két-három hét ismét kimaradt, azóta lekopogom, nincs vele gond. Jó lenne most már megúszni a nyavalyákat.

És milyen a sors? Egy frontember kidőlt a Nyírmeggyes elleni összecsapás szünetében, Gömze Antal pedig élt a bevetés kínálta eséllyel, a 48. percben góllal jelezte: még mindig érzi a gömböt.

– Fekete Gabi sajnálatos sérülése miatt kerültem a tervezettnél korábban, már a második félidő elejétől a pályára. Természetesen örültem, hogy betaláltam, régen volt erre példa. Nem számolgatok, tervezgetek, egyszerűen szeretnék minél többet játszani, a csapat hasznára lenni, persze, ha lehet, minél több gólt szerezve. De a lényeg, hogy nyerjünk! A rajtot elkaptuk, eddig minden stimmelt, a keményebb feladatok viszont még most jönnek.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .