A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság ötödik fordulójának összecsapásait rendezik a hétvégén.

A piros mezes fehérgyarmatiak legutóbb ötször vették be a kemecsei kaput, ezúttal pedig Tiszakanyáron sem szeretnének „kanyart” téveszteni Fotó: Tukacs Niki

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 5. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Nyírmeggyes (16.)–Ibrány (5.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – A szombati mérkőzést az esélytelenek nyugalmával várjuk, de a remény hal meg utoljára. Bízom abban, hogy a hétvégén leszünk tizenegyen és legalább két egészséges játékos a kispadra is leülhet, akkor bármi lehet, de mi maradunk a realitás talaján.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Az előző meccsből tanulva néhány dolgon változtatnunk kell! A Nyírmeggyes eredményei abszolút nem tévesztenek meg minket, nyilvánvaló, hazai pályán foggal-körömmel fog küzdeni, ugyanakkor csapatomtól újra azt az odaadó, tudatos és rendkívül fegyelmezett játékot várom, ami korábban jellemzett minket.

Tiszakanyár (15.)–Fehérgyarmat (12.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – Nagyon fontos mérkőzés következik számunkra. Bízom benne, hogy a csapat minden egyes tagja átérzi ennek az összecsapásnak a jelentőségét.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Némi lélektani előnnyel utazunk Kanyárra, ahol nagyon „harapós” hazai csapatra számítok. Természetesen cél a győzelem. Ha az utóbbi két meccsen tapasztalt hozzáállást „elvisszük” magunkkal, ponttal, pontokkal távozhatunk.

Kemecse (13.)–Mándok (4.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Küzdeni mindig, feladni soha! Amit eddig egyénenként és csapatként elrontottunk, azt most kell kijavítanunk. A Kemecse nagyon jó csapat, van tartása, és ezt meg is fogjuk mutatni a bajnokság egyik legjobb csapata ellen.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Őszintén megmondva számomra nagyon nehéz a hétközi kupabúcsút megemészteni, és nem is akarom annyival lezárni, hogy hát elmúlt, meg legyünk túl rajta. Úgy gondolom, ha egy csapat elé a vezetők célokat tűztek ki, annak meg kell felelni, ehhez minden egyes játékosnak maximumot kell hozni minden alkalommal. Egyszerűen nem engedhetünk meg magunknak olyan kapitális hibákat, amilyeneket a kupában vétettünk.

Baktalórántháza (6.)–Mátészalkai MTK (9.)

Kozma József, a Baktalórántháza játékos-edzője: – A Szalka nyilván feledtetni szeretné a múlt heti kisiklást, de ha mi ugyanolyan fegyelmezetten, koncentráltan lépünk pályára, mint eddig, akkor győzelmi esélyünk lesz ezen a meccsen.

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Ismerjük az ellenfelet, tudjuk mire számíthatunk. Elmegyünk és mindent meg fogunk tenni, hogy „pontosan” térjünk haza.

Vasárnap

Újfehértó (7.) –Nagyecsed (10.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Az első öt fordulóra kitűzött pontmennyiséget már sikerült megszereznünk az előző heti bravúrnak köszönhetően, így kicsit nyugodtabban várhatjuk a vasárnapi mérkőzést. Egy fontos célunk van, hogy a legutóbbi hazai meccsen mutatott unalmas, tompa játékot feledtessük szurkolóinkkal.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Számomra egyáltalán nem meglepő az Újfehértó jó szereplése, ettől függetlenül bízom abban. hogy a kupasiker ad annyi lökést a csapatnak, hogy pontokért utazhassunk.

Kisvárda II. (11.)–Vásárosnamény (14.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – A hétvége nem úgy alakult számunkra, ahogy terveztük, nagyon hamar felborult az elképzelésünk Mándokon. Ebből tanulva szeretnénk az elkövetett hibákat kijavítani, ami már csak azért is szükséges, mert egy motivált Naményra számítok.

Madalina György, a Vásárosnamény edzője: – Amíg a sérültjeink nem állnak rendelkezésre, addig nem tudok a csapat erejéről, képességéről beszélni. Természetesen, így különösebb elvárasaim sem lehetnek. Edzünk, készülünk és remélem, mindez előbb-utóbb eredményekben is meg fog mutatkozni.

Balkány (8.)–Nyírgyulaj (1.)

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – Nem is lehet jobb motivációt találni annál, hogy az aktuális listavezetőt fogadjuk! Kiss Laci barátom ragyogó védelmet hozott össze, igazi vezére a csapatnak pályán belül és kívül egyaránt! A lecke fel van adva, már csak annyi a dolgunk, hogy megtanuljuk és levizsgázzunk – sikeresen! Ebben szeretnénk segítséget kérni a szurkolóinktól, minél többen látogassanak ki és buzdítsák a csapatot!

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Nagyon jó játékosállománnyal rendelkező csapathoz látogatunk hétvégén, szeretnénk minél jobb eredményt elérni.

Nagyhalász (3.)–Tarpa (2.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – Két olyan település meccse következik, amelyek fociban és pálinkafőzésben is jól teljesítenek. Mi maradnánk a halászi alma tradícióinál, csak remélni tudom, hogy nem kerül tarpai fosószilva a cefrénkbe.

Márton István, a Tarpa edzője: – Nem kezdtük rosszul a bajnokságot, olyan magasságban vagyunk, hogy szinte már szédülünk, a következő négy meccs megmutatja hol a helyünk!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .