A nagyecsedi nagy elnök, Fodor András jó előre deklarálta: a megyei első osztályú futballcsapat számára magasztos cél kivágni a rezet a Magyar Kupában.

A bajnoki cím megszerzése után immár a Magyar Kupa országos főtábláján is domboríthat az Ecsed Fotó: tudósítónktól

Az elöljáró ugyanis már jónéhány címet begyűjtött az ecsedi egyletet vezényelve, a nyáron pedig kerekperec kijelentette: az Amatőr Kupára (a Magyar Kupa-sorozatban legtovább jutott amatőr csapatok fináléja…) fáj a foga. Nos, az Ádámszki Róbert irányította legénység részben teljesítette küldetését: túlélte a megyei selejtezőt, a Nyírgyulaj, Ibrány, Csenger triót legyűrve felverekedte magát az országos főtáblára!

Joggal titulálható kőkeménynek eme menetelés, elvégre előbb két megye egyes bajnoki riválist győzött le, szerdán pedig a lábon kihordott szívinfarktus esete forgott fent, midőn a másodosztályú Csenger otthonában kihagyott 11-essel, 3–1-es hátránnyal megspékelt meccsen fordított és nyert 5–4-re.

– Ilyen izgalmaktól szívesen megkíméltem volna magam, ami után annyi almapálinkát megittam, hogy az sem tudott ledönteni – vette szokásos módon mókásra a figurát Fodor András. – A hazaiak félidőben 2–1-re vezettek, Ádámszki Robi kénytelen volt felemelni a hangját a szünetben, ezt a túloldalra is lehetett hallani… A lényeg, hogy a fiúknak helyén volt a szívük, megcsinálták. A főtáblán vagyunk, szeretnénk két kört menni, utána várjuk a Diósgyőrt – Feczkó Tamás vezetésével!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .