A Magyar Kupa megyei selejtezőjének harmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik szerdán.

Az előző bajnoki idényben – még a megye egyben – emlékezetes csatákat vívott a Csenger és a Nagyecsed, ezúttal a kupapárharcban sem babra megy a játék Fotó: Kákos Dávid

Az utolsó kör három párharcának győztese kvalifikálja magát az országos főtáblára, szóval aligha szükséges ecsetelni, érdemes megfeszülni a siker érdekében.  A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény, hosszabbítás nincs, a továbbjutás tizenegyespárbajban dől el.

Magyar Kupa: megyei selejtező, 3. forduló

Szerda, kezdés: 16 óra

Csenger–Nagyecsed

Osváth Sándor, a Csenger edzője: – Szeretnék ismét meglepetést szerezni.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Eleve az eredményes kupaszereplést tűztük ki egyik legfontosabb célunknak, mivel egy lépésre vagyunk a főtáblától, szeretnénk élni ezzel a lehetőséggel. Ami azért valószínűleg nem lesz egyszerű mutatvány a hazai pályán veszélyes Csenger ellen.

Balkány–Mándok

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – Ismét egy élcsapattal játszunk nagyon fontos kupameccset, amelyen mindenképpen győzni szeretnénk és továbbjutni! Nagyon jó játékosokat találhatunk az ellenfél keretében, elég, ha Fodor Andris cimborámra gondolok vagy a másik karmesterre Erős Gabira! Remélem, sok balkányi szurkoló kilátogat a meccsre, akiknek a támogatása, buzdítása mindig erőt ad a csapatnak, együtt, közösen megnyerhetjük a mérkőzést!

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Természetesen az országos főtábla kapujában szeretnénk sikerrel venni a Balkány elleni mérkőzést, amely nem ígérkezik sétagaloppnak.

Rakamaz–Újfehértó

Veigli Géza, a Rakamaz edzője: – Négy bajnoki mérkőzés, négy győzelem, azt hiszem, megfelelő önbizalommal vághatunk neki ennek a feladatnak. Szeretnénk meglepetés szerezni, annak ellenére, hogy tudjuk, az Újfehértó nagyon szervezett, egységes társaság.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Nehéz ilyenkor már bármit is mondani, mivel úgy gondolom azok a csapatok, amelyek idáig küzdötték magukat egyértelmű, hogy nem az utolsó lépésnél szeretnének elhasalni. Ezzel mi is így vagyunk és hiába papíron az osztálykülönbség, tudjuk jól, a Rakamaz nagyon jól felkészített, szervezett csapat, amely otthonában újra maximumot kell nyújtanunk, ellenkező esetben fájdalmas lesz a búcsú.

(A mérkőzés 17 órakor kezdődik)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .