A megyei másodosztály Nyírerdő csoport ötödik fordulójának mérkőzéseit játsszák a hétvégén.

A jól szereplő gergelyiugornyai együttes rangadót vív a Gyulaháza otthonában Fotó: Bakó Zoltán

Megyei II. osztály: Nyírerdő csoport, 5. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Tuzsér (8.)–Demecser (13.)

Szabó István, a Tuzsér edzője: – Jobb csapat a Demecser, mint ahogyan azt a megszerzett pontjai mutatják. Igaz, úgy tűnik, még nem sikerült „rendesen” összeállniuk. Sajnos, ezzel mi is így vagyunk még, egyelőre! A vajai játékunk, viszont bizakodásra ad okot, még ha nem is párosult pontszerzéssel. Hazai pályán, saját lelkes szurkolóink előtt javíthatunk, így nem lehet más a célunk, mint a győzelem!

Gombkötő Sándor, a Demecser játékos-edzője: – Nagyon nehéz hétről hétre úgy pontokat szerezni, ha a meccsek szünetben a félcsapat már pénzért venné az oxigént… De egy-két lehetőségem van megoldani a helyzetet, mindemellett a héten sikerült rendezni a sorokat, létszámban is jobban állunk, így mindenképpen győzelmi reményekkel utazunk a masszív Tuzsérhoz.

Vasárnap

Őr (9.)–Pátroha (1.)

Kálmándi Bertalan, az Őr edzője: – Olyan csapat látogat hozzánk, amely eddig pontot sem vesztett. Ha úgy állunk a feladathoz, mint legutóbb Dombrádon, mármint, amit a meccs második félidejében mutattunk, akkor lesz esélyünk.

Minyin Vitalij, a Pátroha edzője: – Úgy gondolom, a fiúk jó formában vanna és ezt a meccset is hozni fogják, attól függetlenül, hogy az Őr otthonában nehéz nyerni.

Ladányi TC (10.)–Nyírmada (15.)

Sütő János, a Ladányi TC edzője: – Ahhoz, hogy eredményesek legyünk a hétvégén, sokkal nagyobb odaadással és lelkesedéssel kell futballozni, mint legutóbb tettük. A héten a fejekben rendet kell tennem, mert játékosaim elhitték, hogy csak a mezt a pályára küldve is lehet nyerni… Ne higgyék azt, hogy ez a könnyű feladat lesz, éppen ellenkezőleg, mivel az ellenfél pontért, vagy pontok megszerzéséért jön. De nekünk ezen a mérkőzésen nem szabad hibázni.

Szőke István, a Nyírmada játékos-edzője: – Elérkeztünk az ötödik idegenbeli mérkőzésünkhöz, amely semmivel nem ígérkezik könnyebbnek, mint az eddigiek. Szeretnénk minden megtenni az eredményes szereplés érdekében.

Nyírkarász (14.)–Ajak (16.)

Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője: – Na, sikerült átesni a „tűzkeresztségen”, most már szeretnénk ezt folytatni egy többre hivatott Ajak ellen, amely borsot tört az orrunk alá az elmúlt szezonban, ezért is komolyan fogjuk venni a mérkőzést!

Spanyol Dezső, az Ajak vezetőségi tagja: – Nagyon rosszul kezdtük a bajnokságot, most újabb nehéz feladat előtt állunk. Elmegyünk és megpróbálunk tisztességesen helytállni.

Ópályi (11.)–Vaja (5.)

Kósa József, az Ópályi edzője: – Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, annál is inkább, mivel a csoport meghatározó csapata érkezik hozzánk. Igaz, mi is megízleltük a győzelem ízét, jó lenne ezt tovább ízlelgetni, de tudom, ehhez sokkal pontosabb és fegyelmezettebb játékra lesz szükség!

Kiss Attila, a Vaja edzője: – Megint egy újonccsapattal találkozunk, ez sem lesz könnyű mérkőzés, mert az Ópályi is megkezdte a pontgyűjtést. De remélem, a fiúk ott folytatják, ahol abbahagyták.

Szabolcsveresmart (3.)–Berencs FC (7.)

Tara Sándor, a Szabolcsveresmart edzője: – Van egy olyan érzésem, hogy meg fogunk szenvedni ezen a meccsen, ettől függetlenül a három pont megszerzéséért hajtunk.

Gulácsi Zoltán, a Berencs FC edzője: – Számomra ismeretlen csapathoz látogatunk a hétvégi fordulóban. Van még csiszolni való a csapatomon, viszont, ha a srácok hasonlóképp hajtanak, mint a Gyulaháza ellen, és javítani tudunk helyzetkihasználásunkon, úgy gondolom, pontosan térünk haza!

Fényeslitke (12.)–Dombrád (2.)

Nagy Zoltán, a Fényeslitke edzője: – Rendkívül jó csapat látogat újra hozzánk, ugyan még veretlen a Dombrád, de ha a múlt heti teljesítményt át tudjuk menteni erre a mérkőzésre, akkor lehet keresnivalónk. Az viszont biztos, hogy jó meccsre van kilátás.

Tóth János, a Dombrád edzője: – Túléltük a múlt hetet, két korábbi hiányzónk pedig visszatér, így reméljük, hogy pontot, pontokat tudunk szerezni egy masszív csapat otthonában.

Gyulaháza (6.)–Gergelyiugornya (4.)

Czirják József, a Gergelyiugornya edzője: – Jó csapathoz megyünk, ugyanakkor, ha türelmesen, taktikusan fogunk játszani, akkor lehet sanszunk a kedvező eredmény elérésére.

A gergelyiugornyai Balogh Tibor tizenegyesből szerzett gólja a legutóbbi, Fényeslitke elleni bajnokin (videó: Bakó Zoltán)

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .