Rájárt a rúd az ibrányi csapatra az Újfehértó elleni összecsapáson. A megyei első osztályú csapat hazai pályán elbukta a meccset, ráadásul Somogyi Tibor hetekre kidőlt.

Somogyi Tibor egyelőre kénytelen megbarátkozni a gipszkötéssel Fotó: magánarchívum

A huszonkilenc éves ibrányi futballista a találkozó hajrájában szenvedett súlyos könyöksérülést. A sors különös fintora, hogy a támadó újfehértói születésű, így a vendégek is vele éreztek.

– Teljesen ártalmat szituáció volt: átvettem a labdát, összezárt előttem két ember, majd kibillentem az egyensúlyomból, ahogy a földre érkezéskor leraktam a bal kezemet, egyből éreztem, hogy kiment a könyököm – mélyedt a részletekbe Somogyi Tibor. – Borzasztóan nézett ki, azonnal szóltam a játékvezetőnek, hogy hívják a mentőket. Ilyen esés ezer van egy meccsen, egymillióból egyszer fordul elő hasonló. Hát, pont most…  Egy szolgálaton kívüli mentős még az öltözőben sínbe rögzítette a karomat, neki nagyon köszönöm a segítséget! A nyíregyházi kórházban háromszor próbálták visszarakni, nem ment, ezért megműtöttek. Ekkor derült ki, hogy becsípődött egy izom, ezt kellett oldalra húzni, hogy helyre ugorjon a könyököm. Hétfőn bent tartottak, kedden engednek haza: három hét gipszben, majd nagyjából hat hét gyógytorna következik. Reménykedem, hogy az ősszel még visszatérhetek. Azóta egyébként szinte megállás nélkül csöng a telefon, játékostársak, a pályán ellenfelek érdeklődnek, ami rendkívül jól esik. A menyasszonyom és a családom pedig folyamatosan lesi a kívánságaimat, hogy könnyítsenek a napi rutinban.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .