Bombameglepetéshez bombagól dukál. A föld-levegő rakétát Mogyorósi Ádám küldte röppályára: az újfehértói támadó huszonöt méterről úgy lőtte ki a bal felsőt, hogy csak úgy füstölt.

Gólöröm újfehértói módra: így ünnepelte a csapat Mogyorósi Ádám gólját Fotó: Kulcsár Béla

Az újonc megyei első osztályú futballcsapat eme ágyúzással szerzett vezetést a második félidőben Ibrányban, mivel Boros Máté a 77. percben postázta a második gólt, a negyedik forduló nagy durranása már „kész” is volt. Az eddig hibátlan hazaiak búcsút inthettek veretlenségüknek, míg a Fehértó – a Balkány legyűrése után – ismét emlékezeteset alkotott, feltornázva magát a tabella hetedik helyére.

– Ez életem, pályafutásom legszebb gólja – nyugtázta fülig érő szájjal Mogyorósi Ádám. Bár tekintve, hogy még csak húsz éves, nem vennék rá mérget, hogy ez így is marad… – Eddig jobbára a tizenhatoson belül, vagy annak környékéről találtam be, ráadásul az Ibrány ellen egy gól önmagában sokat jelent, így meg pláne, hogy ezzel szereztünk vezetést. Nem is az foglalkoztat, mekkora gólt rúgtam, sokkal inkább az, hogy 2–0-ra nyertünk, holott szerintem nem sokan tettek volna arra, hogy akárcsak egy pontot is elhozhatunk onnan, de mi bíztunk magunkban. Végül is úgy sült el minden ahogy terveztük. Amikor 0-0-al mentünk szünetre, már mindenki elhitte, hogy nem csak lehet keresnivalónk, akár győzhetünk is.

Mogyorósi Ádám – mint arról anno hírt adtunk – március végén az Apagy elleni megye kettes bajnokin bokatörést szenvedett. Időközben felépült, az Újfehértó pedig feljutott, így most madarat lehetne fogatni vele.

– Hát, igen… Három hónapot kihagytam, gyakorlatilag a nyitányra épültem fel teljesen. A csapat pedig összeállt, nyáron erősödtünk is, talán nem kiabálom el, ha azt mondom, megcélozhatjuk a középmezőnyt, legalábbis képesek vagyunk rá.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .