A megyei másodosztály Kelet-Magyarország csoport ötödik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A milotai csapat tagjai olykor szép mutatványokra képesek – Csengerben viszont ennél is többre lesz szükség Fotó: facebook/milotase

Megyei II. osztály: Kelet-Magyarország csoport, 5. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Jánkmajtis (1.)–Vámosoroszi (4.)

Della Sándor, a Jánkmajtis játékos-edzője: – Nehéz mérkőzésre számítok, ezzel nyilván mondtam újdonságot. A tüske még alighanem benne van az Orosziban az előző szezonban elszenvedett vereségek miatt, de remélem, úgy járunk, mint tavaly…

Riskó Tibor, a Vámosoroszi játékos-edzője: – Ismerjük a Jánkmajtist, tudjuk milyen játékosok alkotják a csapatot, és milyen erőt képviselnek. Mint mindig, most is készülünk becsületesen az aktuális ellenfelünkre, ettől többet csak meccs után tudunk majd mondani.

Kölcse (9.)–Szatmárcseke (15.)

Máté Imre, a Kölcse edzője: – Biztos, hogy brusztolós meccs lesz, a Csekével mindig ilyet játszunk. Ezzel együtt mindenképpen győzelmet várok, mert nagyon kellenek a pontok.

Hadadi Ferenc, a Szatmárcseke edzője: – Most úgy néz ki, hogy először ebben az idényben mindenki rendelkezésre áll a csapatból. Azt nem tudom, a Kölcse milyen kerettel fog kiállni, emellett remélem a játékvezetéssel nem lesz gondom…  Számunkra nincs más hátra, mint előre, mindenképpen be kellene gyűjteni a három pontot a szomszédvári rangadón.

Csenger (3.)–Milota (11.)

Osváth Sándor, a Csenger edzője: – Hazai pályán nem hibázhatunk.

Elek László, a Milota edzője: – Remélem a hétvégi Hodász elleni gyenge, kiábrándító teljesítményünk az utolsó volt az ősz során, mert ha ugyanígy fogunk játszani Csengerben is, akkor valószínűleg beleszaladunk egy nagy pofonba. Bízom az ellenkezőjében, mivel mi jobb csapat ellen mindig jobban játszunk, amit már párszor bebizonyítottunk.

Tisztaberek (8.)–Terem (16.)

Oroszi István, a Tisztaberek edzője: – Tavaly a Terem hazai pályán megviccelt bennünket, csak nem igazán tudtunk rajta nevetni… Ezúttal örömünkben szeretnénk nevetni egy magabiztos győzelem után, amit kimondani könnyebb, mint a pályán megvalósítani ellenfelünkkel szemben.

Képíró Dániel, a Terem edzője: – Bár szombaton játszunk, bízom benne, hogy teljes lesz a csapat és pontot tudunk szerezni – úgy, ahogy egy éve.

Vasárnap

Hodász (12.)–Nagydobos (13.)

Pálfi József, a Hodász edzője: – Remélem, töretlen lesz a játékosok hozzáállása és létszámban is megleszünk. Mivel mindkét csapatnak nagy szüksége van a pontokra, fontos ez a meccs. Bízom benne, hogy mindenki átérzi hazai mérkőzés súlyát és megszerezzük a győzelmet.

Borza László, a Nagydobos edzője: – Most már égetően szükségünk van a pontokra, mivel a legutóbbi hazai meccsen elszalasztottuk ennek lehetőségét, itt kell mindezt bepótolnunk. Remélem, a héten rend lesz a fejekben, mert csak akkor van esélyünk!

Nyírcsaholy (2.)–Nábrád (14.)

Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője: – Tiszteljük az ellenfelet, de hazai környezetben célunk a győzelem megszerzése. A srácok mindent meg fognak tenni azért, hogy győztesen hagyjuk el a pályát, ezzel örömet szerezzünk szurkolóinknak.

Végh András, a Nábrád edzője: – Nehéz bármit is mondani egy olyan mérkőzés előtt, ahol, sajnos ismét nem mi vagyunk az esélyesek. Aztán majd meglátjuk…

Kocsord (5.)–Csengersima (7.)

Jónás Zsigmond, a Kocsord edzője: – Remélem, a játékosaim tudomásul veszik, mennyire fontos ez a mérkőzés és nem lesz tele a gatyájuk!

Volkán Roland, a Csengerima játékos-edzője: – Az idei szezonra teljesen átszerveződött és átalakult a kocsordi csapat, ráadásul mit kijavítania, nekem pedig van hiányérzetem a hétvégi játékunk miatt, ettől függetlenül csak a három pont megszerzésével lennék elégedett.

Nyírvasvári (10.)–Beregdaróc NAP-ÉP (6.)

Pelyák Miklós, a Nyírvasvári játékos-edzője: – A beregdaróci csapat még veretlen ebben a szezonban, ami azt bizonyítja, hogy szervezett gárdáról van szó. Mi pedig szombaton elszenvedtük az első vereségünket, amit egy győzelemmel hamar kijavíthatunk, tehát nincs más lehetőségünk, nyerni akarunk és fogunk is!

Baracsi Endre, a Beregdaróc edzője: – Nyírvasváriban még amióta világ a világ, soha nem fociztunk. Szóval első vendégek leszünk, és nagyon bízunk benne, hogy finom, frissen főt töltött káposztával, és hűtött sörrel fogadnak majd bennünket. Erre készülünk gőzerővel.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .