Madzin István telibe trafált. A Tarpától az elmúlt héten elköszönt támadó megjövendölte: nem kell zizegni, mert Rozman Sándor marad, majd ő termeli a gólokat. S lőn világosság, a harminc éves csatár szombaton négy gólt vert a Balkánynak.

Már régóta közismert, Tarpán tudnak ünnepelni: Rozman Sándor pedig szerényen megbújt a „tömegben” Fotó: tudósítónktól

A megyei első osztályú beregi futballegylet veretlenül masírozik a második helyen, bár arról aligha nyitnak vitát, a neheze még most következik. Mindenesetre a legutóbbi, Balkány elleni 5–2-es hazai siker meglebegtette annak esélyét, hogy akár nagyot is domboríthat a Márton-brigád. A vendégeket ugyanis a közvetlen elitbe sorolják a bennfentesek, na így illik értékelni, Rozman Sándor csaknem klasszikus mesternégyesét.

– Nyáron úgy döntöttem, abbahagyom a pályafutásom, mégis Szécsi Szabolcs polgármester és Tóth Pál elnök úr arra kértek, folytassam, mert még segíthetek a csapatnak – árult el egy kulisszatitkot az aktuális bajnoki idényben már hat gólt jegyző Rozman Sándor. – Nehéz döntés volt, hiszen az elmúlt három és félév alatt három térdműtéten estem át. Viszont a jó Isten útja kifürkészhetetlen, mert mikor más pihent én akkor is edzettem orrvérzésig, hogy újra pályára léphessek, akár egy percre is. Ezért az üzenem mindenkinek: soha ne add fel! Nagy köszönettel tartozom a csapattársaimnak, akik mindvégig támogattak. A korábbi kupamérkőzésen felmértük a Balkányt, amely tele van jó futballistákkal, de mi ennek megfelelően készültünk, ami eredménye vezetett. Jó focizni jó csapatban, enélkül nem ment volna. Remek hetünk volt: névnap, születésnap és Törtei Tícia megszületése, ráadásul ezért a győzelemért mindenki megharcolt. Köszönöm Madzin Istvánnak a nyilatkozatát, ami erőt adott nekem.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .