A Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata az ötödik bajnoki fordulóban a listavezető DEAC-ot fogadta.

A sényői Kapacina Kevin súlyos bokasérülést szenvedett Fotó: tudósítónktól

Két még veretlen együttes feszült egymásnak: más kérdés, hogy amíg a szabolcsiak még nem nyertek meccset, a debreceniek négy eddigi fellépésükből hármat teljes sikerrel abszolváltak. Az első félidőben a vendégek igazolták jó hírüket, mivel a hazaiak sem lazsáltak, kifejezetten színvonalas volt a játék.

Igaz, a hajdúságiak a kemény belépőket sem hanyagolták, ennek vált áldozatává Kapacina Kevin, aki a huszadik percben súlyosnak tűnő bokasérülést szenvedett, később pedig mentő vitte el a pályáról!  Emellett a házigazda két komoly lehetőséget is veszni hagyott, csak remélhető volt, hogy nem üt vissza a folytatásban. Mint kiderült – visszaütött. Bár a veretes játékospályafutással bíró Sidibe góljára még Fabu Márton fejesével hamar jött a sényői válasz, hiába szorongatott a vendéglátó – újra a DEAC talált be (1–2), beállítva a végeredményt.

NB III.: Keleti csoport, 5. forduló

Sényő-Carnifex–DEAC 1–2 (0–0)

Sényő, 400 néző, v.: Jakab Á. Sényő: Gagyi S. – Boros D., Bodó G., Klepács K., Szokol Zs., Fabu M. (Lakatos L.), Fenyőfalvi D. (Lizák B.), Márton A., Kapacina V., Kristófi S., Kapacina K. (Varga J.). Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Gól: Fabu M., illetve Sidibe 2

Imrő László: – Gratulálok a vendégcsapatnak! Sikerült felülmúlni a múlt heti egyik nagy lehetőségünket, hiszen akkor öt méterről fejeltük a kapus kezébe, most viszont két méterről rúgtuk fölé üres kapura… Jellemzően a mai mérkőzésünkön is egy védekezésért felelős játékos szerezte a gólunkat! A DEAC leckét adott nekünk szervezettségből és helyzetkihasználásból!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .