A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság negyedik fordulójának szombati záróakkordjaként a Tarpa a balkányi együttes fogadta.

Jó pálya, szép idő, minden adott volt Tarpán, hogy színvonalas meccset vívjon a hazai csapat a Balkánnyal Fotó: szabó Gusztáv

Tarpa–Balkány 5–2 (0–1)

Tarpa, 300 néző, v.: Kosztyu J. Tarpa: Cip J. – Lakatos B., Balogh Gy., Fejes J. (Dolináj P.), Törtei T., Rácz I. (Vitéz M.), Losonczi B. (Djacsenko), Rozman S. (Bartha K.), Illés Gy. (Ködöböcz N.), Kacsó R., Gál R. Edző: Márton István. Balkány: Zán K. – Bátyi L. (Vodoven M.), Müller Zs., Misák S., Belényesi M. (Huszár S.),  Varga K., Csehil J., Ács Á. (Csatári Á.), Petruska A. (Onisziko), Angyal N., Szabó M. (Lakatos J.). Játékos-edző: Belényesi Miklós. Szép számú közönség előtt remek játékkal és győzelemmel köszöntötték a hazaiak az ünnepelteket. Gól: Rozman S. 4 (egyet 11-esből), Rácz I., illetve Szabó M., Belényesi M.

Márton István: – A rutinosabb játékok példaértékű hozzáállása mellett külön büszkeséggel tölt el, hogy a második félidőben már hat saját nevelésű játékosunk volt a pályán, így közösen arattunk fantasztikus győzelmet.

Belényesi Miklós: – Teljesen megérdemelten nyert a Tarpa, amely könyörtelenül kihasználta hibáinkat. Gratulálok nekik a győzelemhez és az NB II-es létesítményhez! Megyünk tovább, tesszük a dolgunkat, szerdán fogadjuk a Mándokot a kupameccsen.

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .