A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság negyedik fordulójának összecsapásait rendezik a hétvégén.

Somogyi Tibor (14) és az Ibrány ezúttal az Újfehértó ellen lendül támadásba Fotó: Kulcsár Béla

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 4. forduló (kezdés: 16 óra, ifi: 14)

Szombat

Mátészalkai MTK (8.)–Nagyhalász (5.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Nagyon nehéz mérkőzés lesz, de mindent meg fogunk tenni, hogy ugyanazt a teljesítményt nyújtsuk, mint az eddigi hazai mérkőzéseken.

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – A Balkány után, de még Szalka előtt kicsit úgy érzem magam, mint anno Kasu haveromnál a disznóölésen: előkészületek, fogópálinkák jól működtek, a brigád egy darabig jól teljesített, a disznó is meg volt szúrva, de bekarmolva a furikot kezdtük el perzselni. Remélem Mátészalkán eljutunk a kolbásztöltésig…

Nagyecsed (11.)–Tiszakanyár (15.)

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – Nyerni kell!

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Az elmúlt időszakban – és itt most nem csak az eddigi őszi szezonra gondolok – nagyon elkényelmesedtünk, aminek meg is van az eredménye. Az eddigi teljesítményünket a pontjaink számával tudnám jellemezni, azaz nulla. Ilyen negatív széria közepette hajlamos az ember nem csak magában, hanem másokban is keresni a hibát. Úgy gondolom, hogy ez egy rossz irány, ez nem visz minket előre, ezen változtatni fogunk. Azt nem mondom, hogy ez a fajta felfogás szombaton már pontokban mérhető eredménnyel is fog párosulni, de mindent meg fogunk tenni egy számunkra kedvező eredmény elérése érdekében.

Nyírgyulaj (3.)–Nyírmeggyes (16.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Az első perctől kezdve folyamatos nyomás alá kell helyeznünk az ellenfelet, ebben az esetben megszerezhetjük a három pontot.

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – A keddi edzésen megbeszéltük az eddig történteket, arra jutottunk: együtt kezdtük, megpróbáljuk együtt befejezni. Minél hamarabb szeretnénk pontot, pontokat szerezni, hogy esélyük legyen a bajnokságban. Bár egyértelmű, hogy Gyulajban kőkemény feladat vár ránk.

Tarpa (4.)–Balkány (7.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Egész mozgalmas volt a hetünk! Volt itt edzés, névnap, gyermekáldás – ezúton is jó egészséget kívánunk Törtei Tíciának – már csak a szombati „bemutatkozó” van hátra, amit szeretnénk jó hangulatban eltölteni, ehhez nem kell más „csak” a három pontot itthon tartani a jó formában lévő Balkány ellen!

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – A kupameccsen már megtapasztalhattuk milyen jó csapat a Tarpa, remek játékosokkal és nagyszerű edzővel! Két jó csapat fog találkozni, remélem sokan kilátogatnak a meccsre. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor szombaton az égiek mellett már egy Angyal is csatlakozik a csapathoz!

(A mérkőzés 17 órakor kezdődik)

Vasárnap

Mándok (6.)–Kisvárda II. (9.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Hazai pályán mindenképpen feledtetni akarjuk a múlt heti vereségünket, természetesen győzelemmel.

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Jó szomszédvári rangadóra számítok, amelyre remélem, minél több szurkoló kilátogat.

Fehérgyarmat (13.)–Kemecse (12.)

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – Példaértékű a csapat hozzáállása, nem ezt a helyezést érdemli! Remélem, vasárnap a pályaavatón ismét látom azt az akaratot, kitartást, amit a múlt meccsen tapasztaltam. Éhesek vagyunk a sikerre! Nincs más hátra, mint előre!

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Olyan mérkőzés következik, amely mindkét fél számára nagyon nagy jelentőséggel bír. Az eddigi, élcsapatok elleni mérkőzéseken mutatott fegyelmezettséggel elégedett vagyok, a támadójátékunkat viszont javítani kell. Ha csapat és a csapatrészek egységesek lesznek és megteszik a rájuk kiszabott feladatokat, sikeresek lehetünk. Nem lesz könnyű a Fehérgyarmat otthonában, amely harcias, nagyot küzdő csapat, ezt az elmúlt években bizonyítottak is.

Ibrány (1.)–Újfehértó (10.)

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Anno ezt a szép munkát együtt kezdtük el Piskóti Zsolti barátommal. Nagyon sok közös élményünk van csapattársként és az utánpótlásban eltöltött évek során. Sajnos, az élet úgy hozta, hogy aktív pályafutását abba kellett hagyni, de hál’ istennek a partvonal mellett megtalálta számításait. A mérkőzéssel kapcsolatban annyit: sokat futó, csupa szív csapattal találkozunk, amely nem adja könnyen magát, viszont tudom, hogy játékosaink is ugyanilyen profin állnak hozzá a feladathoz, amit nagyon komolyan vesznek. Hazai pályán ismét a három pont begyűjtése a célunk.

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – A hétvégén egy bajnokesélyes csapat otthonába látogatunk, amelyet az egyik legjobb barátom irányít. Nehéz lenne megmondani melyik a legszebb közösen átélt élményünk: voltunk már csapattársak, ellenfelek és dolgoztunk már együtt az utánpótlásban is, de egymás ellen még nem meccseltünk. Szívből szurkolok neki, hogy a lehető legjobb helyezést érjék el a két Somogyi vezetésével, de nyilván mi sem fogjuk könnyen adni magunkat, úgyhogy készítsd az élest Play!

A Vásárosnamény–Baktalórántháza mérkőzést szeptember 18-án játsszák.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .