Az újonc Kemecse első pontját gereblyézte össze a megye egy harmadik fordulójában, ráadásul a bajnoki címvédő Nagyecsed elleni hazai fellépést kapott gól nélkül úszta meg.

Sánta Tibor (középen) megvalósította minden kapus álmát: nem kapott gólt a Nagyecsed elleni meccsen Fotó: szabolcsfociinfo.hu

Noha a korábbi, két elbukott mérkőzésen, a Nyírgyulaj kétszer, majd az Ibrány háromszor is bevette a kemecsei „portát”, mivel egyáltalán nem piskóta együttesekről van szó, sőt – az elitbe sorolt riválisok jöttek szembe, ez sem jelentett tragédiát. Az Ecsed ellen kicsikart döntetlen (0–0) a fejlődés csalhatatlan jele, elvégre már nem nullán áll Márton Péter legénysége, ráadásul rést sem tudtak ütni a pajzson.

– Mindig az van a fejemben, hogy minél kevesebb gólt kapjak, lehetőleg egyet sem – taglalta Sánta Tibor, a Kemecse huszonnyolc esztendős kapusa. – Azt gondolom, bár még fizetjük a tanulópénzt, az már kiderült: stabilnak mondható a védekezésünk, én pedig megpróbálom hozzátenni a magamét. Meccs közben irányítom őket, ebben partnerek a srácok. Nagyon örülök, hogy éppen az Ecsed, a tavalyi bajnok ellen sikerült nullára lehozni egy mérkőzést, ami kemény meló volt.

Noha Sánta Tibor, pláne cerberusként még vastagon fiatalnak számít, már megjárta a hadak útját. A Szpari, majd az NB III-as Cigánd színeiben védett, jelenleg pedig a Nyíregyháza Spartacus női szakágvezetőjeként, plusz a Bozsik Akadámián kapusedzőként dolgozik.

– Nincs ezen mit titkolni, a munkám miatt csak a meccsekre tudok menni, ezzel együtt úgy érzem, a rutinommal képes vagyok segíteni a fiúknak Nagyon szeretek focizni, hiányzik a fű illata, másfelől Resán Attila szakosztályvezetővel korrekt, mi több baráti a viszonyom, így Kemecse ideális hely számomra. Emellett nagyon bízom abban, hogy mivel egyre szervezettebb a játékunk és remélhetőleg fokozatosan beleerősödünk a megyei első osztályba, lesz keresnivalónk, eredményesebben folytatjuk szereplésünket.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .