Az lett volna az igazi apropó, ha most arról zengedeznék, hogy a szombaton megnősülő Csordás Gergő góllal segítette győzelemhez (2–1) a Baktalórántházát a Mándok elleni megye egyes derbin.

A kép egyértelműen tanúsítja: Csordás Gergő jól választott párt magának Fotó: magánarchívum

Holott, a szombati meccs után még egyöntetű volt a vélekedés, mi is erről írtunk, hogy a huszonöt éves baktai bekk tuszkolta be a vezetést jelentő első gólt. Az összecsapás hivatalos jegyzőkönyvében azonban lelőtték a sztorit, Kozma József játékos-edzőnek ítélve a találatot. Emiatt, persze nem robbant ki belviszály az egylet körletében, bár milyen szép is lett volna „dugóval” búcsúzni agglegényi élettől…

– Rögtön a meccs elején kaptunk egy szabadrúgást, a beadást követően az egyik mándoki védőtől szorongatott Kozma Dodi estében, valamelyik testrészével beleért a labdába – merült bele a kissé kalandos módon megszületett gól taglalásába Csordás Gergő. –  A kapus reflexből kapufára tolta a labdát, onnan visszapattant a hátára, valószínűleg már akkor a gól volt, én meg biztos, ami biztos beljebb segítettem a labdát. Ennyi… Az a lényeg, hogy csapattárs szerezte, a többi nem érdekes. Nyilván kellemes meglepetés számunkra, hogy mindhárom eddigi mérkőzést megnyertük, a Nagyecsed és a Mándok legyűrése tényleg bónusz. Minden hókuszpókusz nélkül azt tudom mondani, egységesek vagyunk, ez Baktán egyébként megszokott, jó a közösség, jönnek az eredmények.

Szombaton lesz a lagzi, mivel a negyedik bajnoki fordulóra rendelt vásárosnaményi bajnoki fellépést szeptember 18-ra halasztották, immár tényleg csak erre koncentrálhat Csordás Gergő. Így pedig a csapat a maga nászajándékáról is gondoskodott: a Kozma-legénység tagjai hibátlan mutatóval érkezhetnek az esküvőre.

– Hat és fél éve vagyunk együtt a párommal. Lassan itt van a nagy esemény, nem izgulok, de természetesen már várom – jelezte Csordás Gergő, aki igazán hűséges típus, elvégre nyolcadik szezonját nyomja a baktai színekben, míg az elmúlt tanévben helyi iskolában testnevelő tanárként dolgozott.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .