Amikor az ember már azt hinné, szépen csendben lecseng az augusztus 31-ig tartó átigazolási időszak, akkor történik még egy utolsó nagy durranás.

Madzin István a futball mellett minél több időt szeretne tölteni unokahúgával, no meg édesapjával Fotó: magánarchívum

A megyei első osztályú bajnokság aktuális idényből eddig „lezavart” három fordulóban három gólt berámoló Madzin István ugyanis csapatot váltott: a Tarpától az újonc Kemecséhez igazolt. Helyesebben visszatér az időközben Márton Péter irányította együtteshez. A harmincegy éves csatár egy teljes szezont, no meg egy „kicsit” húzott le a beregi legénységben, 2016 őszén pedig még a Kemecsét erősítette, amelynek ezúttal nagy szüksége van egy gólerős játékosra.

– Szakmailag nem igazán akarom a döntésemet magyarázni, de a tarpaiak nem maradnak igazi gólfelelős nélkül, hiszen Rozman Sándor továbbra is náluk szerepel – üzent búcsú gyanánt Madzin István. – Inkább a magánélet szülte ezt a döntést, amit az illetékesek szó nélkül elfogadtak! Édesapám és én szeretnénk megköszönni a vezetők segítségét, nagyon hálásak vagyunk érte. Minden megyei labdarúgónak annyit tudok kívánni, hogy olyan emberrel, mint Szécsi Szabolcs polgármester fogjon kezet, mert ritka az ilyen korrekt vezető! További sok sikert a Tarpának, kívánom, hogy érje el célját. A folytatásban a futball mellett több időt szeretnék az unokahúgommal és édesapámmal tölteni, számomra ez most mindennél fontosabb.

Ugyancsak a Kemecsével kapcsolatos információ, hogy Brondics Péter kivált a keretből, abbahagyja a nagypályás futballt.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .