Iksz hátán iksz, holott a Sényő-Carnifex NB III-as futballcsapata egyáltalán nem ragaszkodik a döntetlenspecialista titulushoz. Na, majd talán Ózdon változik az ábra…

Ezt akadályt már megugorná a sényői csapat Fotó: facebook/senyő-carnifex

A harmadik vonal Keleti csoportjának negyedik bajnoki fordulójában ugyanis az újonc borsodiak egykoron félelmetes katlanjában lesz jelenése vasárnap a szabolcsiaknak. Ami az Ózdot illeti: három eddigi fellépéséből egy pontot „fogott”: otthon játszott döntetlent a Tállyával, akárcsak a hétvégén a Sényő. És akkor már témánál is vagyunk.

– Az utolsó mérkőzésünket nehezen emésztettük meg, de már itt is az újabb alkalom a javításra – fogalmazott Imrő László, a sényői edzőpáros tagja, aki Fiumei Viktorral közösen irányítja az együttest. – Az elmúlt meccseken a játékunkkal olyan nagy probléma nem volt, csak egy „apró” kis dolog hiányzik. Reméljük, ezen a mérkőzésen minden „apró” részlet a helyére kerül. Ugyanakkor az is igaz, hogy mindenki ellen meg kell szenvedni akár az egy pontért is!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .