A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport harmadik fordulójának mérkőzéseit rendezik a hétvégén.

A legutóbbi fordulóban rendezett Kék–Levelek meccs szereplőire újabb kihívás vár Fotó: Szmolka Tamás

Megyei II. osztály: Pannónia Zrt. csoport, 3. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Tiszavasvári (12.)–Nyírlugos (16.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – A héten próbáltuk rendezni sorainkat, ettől függetlenül nagyon nehéz mérkőzés vár ránk, a Lugos az előző szezonban is nagyon beragadt a rajtnál, mégis a középmezőnyben végzett. Ezért a táblázaton elfoglalt helyezés nem mindig tükrözi híven az erőviszonyokat.

Kavalecz Béla, a Nyírlugos edzője: – Ha elmegyünk szombaton, biztos, hogy a félcsapat hiányozni fog. Valószínűleg óriási lesz a különbség a két együttes között – nem a mi javunkra.

Vasárnap

Geszteréd (9.)–Kék (6.)

Géczi Péter, a Geszteréd játékos-edzője: – Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk, de összeszedünk tizenegy bevethető játékost és megpróbáljuk megnyerni ezt a számunkra roppant fontos mérkőzést.

Fabók István, a Kék edzője: – Egy valamire való szabolcsi gyerek az üveges Borsodit foggal bontja, az én fiaim a löncshúst is. A hétvégén végre volt létszám, tartás, de legfőképpen akarat. Szerintem egy kisebb falusi lagzit simán megoldottunk volna, természetesen, disztingvált keretek között. Jelenleg több fronton is helyt kell állnunk (munkahely, iskola, asszony), így az időzítés óriási jelentőséggel bír! Csak remélni tudom, hogy ezek után mindenki a megbeszélt időben fog megfelelő testi és lelki állapotban megérkezni a mérkőzésre.

Levelek (14.)–Tiszalök (7.)

Gebri György, a Levelek játékos-edzője: – Reméljük, most már jóra fordulnak dolgok és csapat megmutatja valós arcát!

Nagy Gábor, a Tiszalök edzője: – Az első két forduló során, sajnos, nem volt lehetőségem élőben megtekinteni az újjáalakult Leveleket, az eddigi két eredményükből pedig nem sok mindent lehet leszűrni – egyelőre. Így kizárólag saját magunkra kell koncentrálni, hiszen bőven van miben javulnunk. A befejezéseknek már sokkal pontosabbaknak kell lenniük és a védelemben sem engedhetünk meg magunknak olyan hibákat, amiket az elmúlt mérkőzésen elkövettünk. Ha a két tényező bármelyikében bekövetkezik a várt javulás, akkor lesz esélyünk a győzelemre. Emellett szorítunk az ifistáink sorozatban harmadik győzelméért.

Bököny (8.)–Kótaj (2.)

Marozsán Mihály, a Bököny edzője: – Remélhetőleg, acélos védelemmel tudunk kiállni, erre nagy szükségünk lenne, mert meglehetősen sok gólt kaptunk a két meccsen. Szeretnénk a Kótaj dolgát megnehezíteni, mert az eddig történtek alapján a vendégcsapat az esélyesebb.

Seregi Mihály, a Kótaj edzője: – Van személyes tapasztalatom a bökönyi aréna hangulatáról, ott minden mérkőzés nehéz. Ennek ellenére úgy gondolom, a három pont megszerzése érdekében lépünk pályára.

Nyíribrony (10.)–Nagykálló (11.)

Marincsák Viktor, a Nyíribrony edzője: – Nehéz mérkőzések vannak mögöttünk, melyek rettentően megterhelőek voltak mentálisan! Ilyen helyzetben úgy gondolom, teljesen mindegy ki az ellenfél, nem lehet más célunk csak a győzelem!

Ifj. Koskovits György, a Nagykálló játékos-edzője: – Nehéz mérkőzés vár ránk. Hazai környezetben nagyon veszélyes csapat az Ibrony, de mindent megteszünk azért, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk.

Kállósemjén (5.)–Kálmánháza (15.)

Mészáros Ákos, a Kállósemjén játékos-edzője: – Csak a győzelem elfogadható!

Kotricz Zoltán, a Kálmánháza játékos-edzője: – Ezen a hétvégén is egy nehéz mérkőzés elé nézünk, amelyen nem mi vagyunk az esélyesek. Ugyanakkor igyekszünk mindent megtenni azért, hogy elkezdhessük mi is a pontgyűjtést, ehhez pedig ismét nagyon fegyelmezett védekezésre és pontosabb befejezésekre lesz szükség.

Rakamaz (1.)–Encsencs (3.)

Veigli Géza, a Rakamaz szakmai vezetője: – Az eredmények igazolják, hogy az Encsencs jól elkapta a rajtot, ettől függetlenül otthon nyerni akarunk. Persze, nem lesz egyszerű, mindemellett többet tudunk és többet is várok a legutóbbi két mérkőzésen mutatottnál.

Szabó Sándor, az Encsencs szakosztályvezetője: – Bár jól kezdtük a bajnokságot, nem mi vagyunk az esélyesek, de nem adjuk olcsón bőrünket.

Nyírbéltek (13.)–Apagy (4.)

Tóth Tibor, a Nyírbéltek edzője: – Mindenképpen szeretnénk megszerezni első pontjainkat, tudjuk, ez nem lesz egyszerű dolog a masszív Apagy ellen, de most már mutatnunk kell valamit!

Németh Attila, az Apagy játékos-edzője: – Jó lenne már magunkat összeszedni egy kicsit! Adósak vagyunk a jó játékkal, az eddigi eredmények hat pontot értek, de ez lendület kevés lesz a folytatásban. Mindenesetre a három pontért utazunk, egyáltalán nem lebecsülve az ellenfelünket – a legutóbbi összecsapásból tanulva.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .