A Tiszántúli Takarék megyei első osztályú bajnokság harmadik fordulójának összecsapásait rendezik a hétvégén. Két csapatnál új edző debütál: Harbula Balázs és Belényesi Miklós egyaránt idegenbeli fellépésen mutatkozik be az „élvonalban”.

A szerdai Nagyecsed–Ibrány kupameccs után a felek immár a bajnoki porondon igyekeznek minél jobb eredményt kicsikarni Fotó: Kulcsár Béla

Esélyleső: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 3. forduló (kezdés: 17 óra, ifi: 15)

Szombat

Nyírmeggyes (14.)–Tarpa (6.)

Körmös Miklós, a Nyírmeggyes edzője: – Mondhatnám azt is, hogy erős, jól menedzselt csapat érkezik hozzánk, jó edzővel, magasabb osztályt megjárt játékosokkal. De ők is ugyanabban az osztályban szerepelnek, mint mi, ezért nem fogjuk tárt karokkal várni őket. A hétvégén körömszakadtáig fogunk küzdeni, hogy legyen valami keresnivalónk ebben az osztályban.

Márton István, a Tarpa edzője: – A szerdai kupamérkőzésen újra bebizonyosodott, hogy ezt a sportágat nehéz futás nélkül játszani! Ha ezen szombaton változtatni tudunk jó esélyünk lesz a három pont megszerzésére!

Tiszakanyár (16.)–Ibrány (2.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár játékos-edzője: – Remélem, hazai pályán azért ki tudunk majd állni, bár úgy látom, hogy ez a „kicsike kis” probléma rajtam kívül senki mást nem érdekel.

Kiss Tamás, az Ibrány játékos-edzője: – Sajnos, a kupaszereplésünk véget ért, ezzel együtt nagyon sokat tanultunk a szerdai mérkőzésből, az elkövetett hibákat biztos vagyok abban, hogy hétvégén már nem fogjuk elkövetni. Olyan csapathoz látogatunk, amely az előző évadban kétszer is borsot tört az orrunk alá, de tudom, hogy nagyon jó játékosok alkotják csapatunkat és száz százalékig hiszem, hogy szombaton javítunk!

Kemecse (12.)–Nagyecsed (10.)

Márton Péter, a Kemecse edzője: – Nem egyszerű a sorsolásunk, most a bajnoki címvédő Nagyecsed látogat hozzánk. Mindkét csapat rosszul kezdte a bajnokságot, és biztos vagyok benne, hogy győzelemre fog játszani. Férfias küzdelemre számítok.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – A kupameccs megnyerése után most már el kell kezdeni a pontok gyűjtését a bajnokságban is, ami nyilván nagyon nehéz lesz a motivált Kemecse otthonában. De ezek a szép feladatok, amit remélem, meg is tudunk oldani.

Mátészalkai MTK (9.)–Vásárosnamény (15.)

Tempfli Imre, a Mátészalka játékos-edzője: – Egyértelmű, hogy nehéz mérkőzésre számítok, de hazai pályán természetesen szeretnénk megszerezni a három pontot. A fiúk hozzáállásával eddig nem volt gond, hiszem, hogy ezúttal is elszántan, eltökélten játszanak majd.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – Újabb idegenbeli mérkőzés, amelyen csak akkor van esélyünk a győzelemre, ha elől gólképesebbek leszünk, mint hátul.

Baktalórántháza (4.)–Mándok (3.)

Kozma József, a Baktalórántháza játékos-edzője: – Mint mindig, hazai pályán a győzelem a cél, a jól megerősített Mándok ellen sem lesz másként.

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Nagyon jól startolt a bajnokságban a Bakta, és helyzeti előnyben is van. Egyrészt, ők lesznek a vendéglátók, másfelől szerdán nem volt kupakötelezettségük. Ennek ellenére minden játékosomnak fel kell szívnia magát egy ilyen rangadó előtt és a lehető legjobb teljesítményt nyújtania annak érdekében, hogy tovább folytathassuk az eredményes szereplésünket.

Vasárnap

Újfehértó (7.)–Nyírgyulaj (5.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Úgy érzem, a hétközi kupameccs elég sokat kivett belőlünk és akadnak kisebb-nagyobb sérültjeink is, de szeretnénk folytatni a jó szereplést hazai pályán. A védekezésünket, ha sikerül kicsit rendbe rakni és jobban tudunk koncentrálni a mérkőzés utolsó fél órájában, akkor talán újabb meglepetést okozhatunk.

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Sokan dicsérik az újonccsapatot, amely ráadásul eddig még sikeres is, éppen ezért nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk, de mindent megteszünk az eredményes szereplés érdekében.

Kisvárda II. (11.)–Fehérgyarmat (13.)

Nagy Sándor, a Kisvárda II. edzője: – Ugyanúgy készülünk a meccsre, mint eddig, szeretnénk itthon tartani a három pontot.

Harbula Balázs, a Fehérgyarmat edzője: – A vezetőség és a magam nevében köszönjük Siti Ferenc öt éves munkáját! Motiváltan érkezünk vasárnap Kisvárdára.

Nagyhalász (1.)–Balkány (8.)

Nagy Lajos, a Nagyhalász szakmai vezetője: – Hétközben eseménydús napokat élt át Balkány, nekünk viszont akkor is ugyanúgy kell készülni, ha történetesen Donald Trump és Orbán Viktor egy csocsóparti közepette készíti fel az ellenfelet két zsák szotyi mellett. Igen értékesnek tartanám, ha az első két fordulóban szabott sormintánk nem változna.

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – Ludánszki Pista csapattársam volt Balmazújvárosban. Védőként a stabilitás és megbízhatóság volt rá jellemző, ahogy tapasztaltuk az edzőmeccsen a csapatára is ez jellemző! Egységes csapatuk van, amelynek tagjai régóta együtt játszanak! Az egyik legjobb formában lévő gárda, amihez szép számmal párosulnak a lőtt gólok! Mi is jó formában vagyunk, meccsről meccsre jobb a csapatunk, ezért egy nagyon jó színvonalú rangadót várok, amelyre remélem sok néző kilátogat!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .